KUHANJE

PUTUJTE PO SVIJETU S KUHAČOM Uz najbolje aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Promjena godišnjeg doba idealno je vrijeme za dopunu ili promjenu prehrane, imamo prijedloge za vas

Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Vaša već ustaljena dnevna rutina prehrane neki put dosadi pa je sad pravo vrijeme da pogledate veliki izbor novih jela i odlučite što bi vam se svidjelo.

Svaka kuhinja ima svoje favorite, poneki zanimljiv egzotični recept za koji se namirnice mogu kupiti kod nas, a tko zna, možda baš pronađete neke pametne recepte koji će vas oduševiti.

Izvor: Google

Pa počnimo s Italijom i aplikacijom Italian recipes app koja donosi zdrave mediteranske recepte uz koje ćete biti zdrave i lijepe kao talijanke, poput brojnih salata, tjestenine, rižota, lazanja pa sve do pizza.

Popularni talijanski recepti, jednostavni recepti i svečani recepti samo su neke od postojećih tema u aplikaciji koja je instalirana više od 500 tisuća puta dok će dame koje paze na obroke izabrati recepte koji slijede paleo, vegansku, vegetarijansku ili niskokaloričnu dijetu.

Izvor: Google

Ukusni recepti francuske kuhinje oduševit će pripadnice ljepšeg spola koje vole razvikane recepte jedne od kulinarski najjačih nacija poput juhe od celera, riblje juhe, crep suzeta pa preporučujemo aplikaciju French recipes app: Simple and easy French recipe skinutu više od 50 tisuća puta.

Svaki recept francuske kuhinje sastoji se od uputa korak po korak s fotografijom, pronađite recepte za posebne događaje i napravite jela koja su zdrava i s francuskim štihom.

American cookbook - American food recipes
Izvor: Google

Preferirate li američki način kuhanja ili želite isprobati nešto novo na američki način pogledajte aplikaciju American cookbook - American food recipes s idejama za zdravi doručak, tipična jela za ručak ili probajte recepte za zdravu večeru.

Tipične američke grickalice, recepte za zabave poput brojnih ideja za roštilj kao i recepte za kolače naći ćete u ovoj aplikaciji instaliranoj više od 10 tisuća puta.

Japanese Recipes
Izvor: Google

Aplikacija Japanese Recipes nudi prepoznatljiva jela japanske kuhinje koja su zdrava, lagana i svježa. Naučite napraviti sushi, sashimi, rezance i drugo te naučite sve o sastojcima pa prionite pripremi jela na najjednostavniji način.

Brojni video zapisi s receptima u ovoj aplikaciji preuzetoj više od 100 tisuća puta pomoći će vam da postanete virtuoz u spremanju japanskih jela, a svoje omiljene japanske recepte i ideje za kuhanje možete podijeliti s ljudima širom svijeta.

Izvor: Google

Ako se ipak odlučite za kinesku kuhinju instalirajte aplikaciju All Chinese Food Recipes Free - Offline Cook Book kako je to učinilo više od 100 tisuća štovatelja ovih neuobičajenih recepata.

Aromatični i ukusni recepti kategorizirani su po glavnim okusima, u aplikaciji pogledajte tečajeve za pojedine kategorije jela te naučite sve vrste pripreme tipičnih kineskih jela.

Uz brojne savjete, planiranja, traženja po vrsti prehrane, naučite sve o prehrambenim vrijednostima svih recepata i sastojaka te napravite izbor omiljenih jela i oformite svoj plan prehrane.

Cooking Fever – Restaurant Game
Izvor: Google

A ako baš niste spretne s kuhačom, ne odustajte, već se poigrajte kuhanja ukusnih jela i slastica iz cijelog svijeta putem aplikacije Cooking Fever – Restaurant Game. Širokim izborom jedinstvenih lokacija i restorana, pripremom jela od slastica i brze hrane do indijske i kineske kuhinje, vježbajte s različitim postavkama i tehnikama pripreme jela.

Pripremite tisuće ukusnih jela koristeći stotine kvalitetnih sastojaka iz velikog izbora svjetski poznatih kuhinja, a kao dokaz da je igrica zanimljiva i edukativna stoji podatak kako je instalirana više od 100 milijuna puta.