Survival igra

THE DAY BEFORE: Morat ćemo pričekati do 2023.

Autor Smartlife

Igra koju svi čekaju odgođena je za 10 mjeseci

Izvor: Fntastic

Ako niste upoznati s igrom The Day Before vjerojatno ste u manjini. Radnja ove survival open-world MMO igre smještena je u postpandemičnu Ameriku, a igrači će strepiti od inficiranih ljudoždera i zajedno s gejmerima iz cijelog svijeta pokušati preživjeti na sve načine. The Day Before je trenutno na vrhu Steam liste želja, ispred naslova kao što su Stalker 2, Holow Knight: Silksong i Starfield.

Najočekivaniju igru godine ipak nećemo imati priliku igramo 21. lipnja 2022., kako je prvobitno najavljeno. Iz Fntastic studija kažu da će igra biti razrađena u Epicovom Unreal Engine 5 te ju možemo očekivati 1. ožujka 2023. godine.

Trailer objavljen u siječnju, koji prikazuje upotrebu GeForce RTX tehnologije, zadivio nas je svojim vizualnim spektaklom. Upotrebom novog enginea igra će sigurno izgledati još bolje.

The Day Before | Official GeForce RTX 4K Gameplay Reveal
Izvor: Youtube

Epic Games je u ožujku ove godine najavio sklapanje višegodišnjeg partnerstva s CD Projekt Red studijem kako bi udruženim snagama prilagodili open-world iskustvo u igrama temeljenim na Unreal Engine 5. Otkriveno je da će sljedeći dio Witcher franšize nastati upravo na novom engineu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI