AH TE REKLAME

JEDNOSTAVAN TRIK: Kako se riješiti reklama na YouTubeu?

Autor Smartlife

Mnogima idu na živce, a za sekundu ćete ih se riješiti

Izvor: Profimedia

Ako želite gledati YouTube filmove bez reklama i niste Huawei korisnik koji svakako već odavno koriste YouTube Vanced (ili neki drugi telefon s tom aplikacijom), onda je ovo informacija za vas.

Reddit korisnici su otkrili da nakon youtube.com adrese treba na postojeću adresu bilo kojeg videa staviti samo jednu točku i video će biti prikazan bez reklama.

YouTube video s reklamama:

EMODŽI, SMAJLI, EMOTIKON: Ne šaljite ih pre nego što pogledate ovo
Izvor: Youtube

YouTube video bez reklama:

EMODŽI, SMAJLI, EMOTIKON: Ne šaljite ih pre nego što pogledate ovo!
Izvor: Youtube

Nemamo informaciju koliko dugo će Google kompaniji biti potrebno dok ne spriječi ovaj jednostavan trik koji ljudima ne prikazuje reklame u YouTube video prilozima, ali tko želi u prilici je koristiti ovo odmah.

Ne zaboravite i da blokiranjem reklama ukidate novčanu nadoknadu za autore video snimaka pa razmislite prije nego što upotrijebite ovaj trik i podržite autore koje volite ili platite YouTube Premium za YouTube bez reklama i premium sadržaj dostupan samo korisnicima koji plaćaju.

Ili koristite YouTube Vanced, to je uvijek besplatna alternativa, a sad vam može vratiti i DISLIKE kojeg je YouTube ostavio, ali nema pravu funkciju kao nekada. Samo označite to u izborniku YouTube Vanced aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI