Pametne platforme

MWC22 Telefonica prelazi na metaverzum

Autor Krunoslav Ćosić

U Barceloni će predstaviti digitalnu transformaciju

Izvor: Pixabay

Španjolski telekom operator će iskoristiti sljedeći GSMA događaj u Barceloni, Mobile World Congress, kako bi istaknuo prijelaz s 5G-a na novi metaverzum, uz kombinaciju sudjelovanja u stvarnom vremenu i na mreži koja se postiže predstavljanjem fizičkog prisustva u virtualnom svijetu.

Telefonica je istaknula veliku predanost metaverzumu navodeći da će prikazati svoju digitalnu transformaciju i tehnološko vodstvo kroz inovativno virtualno okruženje. Posjetitelji konferencije MWC22 moći će virtualno posjetiti četiri fizička područja na izložbenim štandovima.

Izvor: GORODENKOFF PRODUCTIONS / Sciencephoto / Profimedia

Izvor: Profimedia

Metaverzalna igra ići će korak dalje dopuštajući pristup dvjema dodatnim demonstracijama - prvoj o korištenju bespilotnih letjelica, 5G-a i AI-ja kako bi se omogućila nova poslovna upotreba kroz iskorištavanje prikupljanja podataka te drugoj o naporima u kibernetičkoj sigurnosti u pametnim gradovima.

Demonstrirat će kako digitalna transformacija pomaže poduzećima da budu učinkovitija, održivija i sigurnija. Na događaju u Barceloni će imati ukupno 952 četvorna metra izložbenog prostora na kojem će se nalaziti četiri demo područja o pametnoj industriji, 5G holografskoj teleprisutnosti, industrijskoj robotici i zaštiti dronova. Telefonica će na MWC 2022 imati ukupno 26 aktivnosti, uključujući 24 sesije i prezentacije te ukupno 31 govornika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI