ISKORISTITE PRILIKU

ROBOTI, AKCIJA, PUCANJE Daemon X Machina je besplatna

Autor Smartlife

Epic Games omogućuje besplatno preuzimanje kultne video igre

Izvor: Steam

Igra vrijedi 60 eura, a trenutno je besplatna za sve. Daemon X Machina je igra originalno predstavljena za Nintendo Switch krajem 2019. dok je na PC-ju svjetlo dana ugledala početkom 2020. godine. U pitanju je odlična Mech (veliki roboti) igra nabijena akcijom i jako dobro osmišljena za privlačenje igrača koji se dosad nisu susretali s ovim žanrom igara.

Zbog svoje popularnosti, dvije godine kasnije, igra i dalje drži visoku cijenu od 60 eura na Steam platformi, s popustima s vremena na vrijeme koji mogu spustiti cijenu na razuman nivo, ali ne na 0 eura, kao što to Epic Games omogućuje u sljedećih sedam dana. Ulogirajte se na svoj Epic Games račun do 3. veljače 2022. i zauvijek prisvojite svoju kopiju igre.

Izvor: Steam

Jednostavna za igru

Jedna od najboljih stvari igre je što se lako priviknete na nju, a nakon dvije ili tri misije naviknut ćete se na sve komande i kontrole. Ruku na srce, s obzirom da je osmišljena za konzolu, najbolje se igra s joypadom. Tuča robota, velike puške, rakete, bacači plamena, letenje oko protivnika, ogromni mačevi i još puno toga postat će vaša svakodnevnica, a jednom kad se zalijepite za svijet Mech robota teško ćete se odviknuti.

Prijatelji i neprijatelji

Igra vas stavlja u cipele Outera, nove vrste ljudskih bića koja se pojavila nakon nesreće s Mjesecom. Vi ste plaćenik organizacije Orbital i nalazite se na prvoj liniji rata za opstanak čovječanstva protiv besmrtnika — korumpiranih umjetnih inteligencija koje su se pobunile protiv svojih ljudskih stvaratelja.

Upravljajući velikim mech robotom, poznatim kao Arsenal, morate se udružiti s drugim plaćenicima i završiti misije kako biste jednom zauvijek pobijedili besmrtnike. Ali budite oprezni – u ratu koji vode plaćenici, današnji saveznici mogu postati sutrašnji neprijatelji.

Igra je pokupila brojne hvalospjeve kada je izašla, a spada u red srednje zahtjevnih naslova. Za kvalitetnu tuču robota potrebna vam je Core i5, odnosno Core i7 mašina, sa 6, a poželjno 8 GB RAM-a te GTX 660 ili nešto poput GTX 1060 ili Radeon RX580 (popularnih grafika za kripto-rudarenje) i oko 13 GB slobodnog prostora na disku, otprilike kao stroj za legendarnu Mafia III igru.

Daemon X Machina Review
Izvor: Youtube

Podsjećamo, igra je besplatna do 3. veljače 2022. u 17h, a prije nego postanete vlasnik kopije ove odlične igre posjetite ovu adresu, ulogirajte se i dodajte igru u svoju biblioteku.

I dodaci su besplatni

Pored same igre još dva dodatka za osnovnu igru su besplatna: Metallic Equipment Set i Arsenal Decals - The Brushstrokes of Souun Takeda, dok je Prototype Arsenal Set s 7 dolara također dobio sniženje kao i igra od 100% pa ne zaboravite posjetiti i ove dodatke koji se inače plaćaju.