IZ GRUPE U PRIVATNO

AŽURIRAJTE SVOJU VIBER APLIKACIJU Stižu zanimljive novosti za 2022.

Autor Smartlife

Odgovori privatno nova je opcija popularne aplikacije za dopisivanje

Izvor: Marko Čavić

Viber aplikacija iznenadila je svoje korisnike prvom ovogodišnjom aktivacijom novih opcija. Gotovo s prvim satima 2022. godine (nekome je ova opcija bila dostupna i ranije) Viber je i korisnicima omogućio opciju Odgovori privatno.

U grupnim chatovima Odgovori privatno omogućava direktan odgovor korisniku čiji odgovor vam je bitan, ali preko chata jedan na jedan. Zadržavanjem izabrane opcije među starim Viber opcijama interakcije sad je dostupno i Odgovori privatno.

Klikom na novu opciju prelazi se u chat jedan na jedan i kopira se poruka iz grupnog chata na koju odgovarate kako bi osoba iz grupnog chata mogla znati na što se odgovor točno odnosi. Zatim je s tog mjesta moguće nastaviti konverzaciju daleko od ostalih članova grupe.

Opcija Odgovori privatno dostupna je u Viber v16.7.0.10 verziji aplikacije na Android i HMS tj. novijim Huawei uređajima nakon ažuriranja koje je službeno dostupno kroz Google Play Store ili AppGallery trgovine. Ako je vjerovati prema brzini dolaska ove novosti u Viber aplikaciju - čeka nas vrlo zanimljiva godina.