STEAM DARUJE

BESPLATNE IGRE Saints Row: The Third Remastered i Automachef

Autor Smartlife

Uštedjet ćete 55 američkih dolara, a uživat ćete u gradu grijeha i u kuhinji iz snova

Izvor: Steam

Epic će svima koji se kroz sljedećih šest dana logiraju u svoj račun pokloniti dvije video igre vrijednosti veće od 300 kuna.

Saints Row: The Third Remastered

Akcijska igra s oznakom 18+ predstavlja jedan od najboljih AAA naslova iz 2011. godine. Ova pucačina osvježena novom grafikom visoke rezolucije i obogaćena brojnim detaljima prati Third Street Saints kako evoluiraju od ulične bande do ozbiljnog brenda u Stillwater distriktu. Njihova popularnost je privukla pažnju velikih bandi i sada dolaze u sukob s čuvenim Sindikatom oko grada Steelport.

Saints Row: The Third - Remastered vs Original
Izvor: Youtube

Na raspolaganju su vam tenkovi, zračni napadi na meksičke bande i plan obrane protiv dobro organizirane i istrenirane vojske. U odnosu na deset godina stari original, nova igra ima unaprijeđenu grafiku, svjetlo i okruženje, s novim vizualnim efektima i vizualno raskošnim eksplozijama.

Za uživanje u novom poglavlju Saints Row računajte na minimalno Core i5 ili AMD ekvivalentni procesor, 16 GB radne memorije, RX5700 ili neku grafiku NVIDIA GTX 1000 serije sa 6 GB svoje memorije. Evo i video snimke s direktnom usporedbom originala i nove, dotjerane verzije:

Automachef

Ova simulacija kuhinje omogućit će vam da s raspoloživim resursima dizajnirate svoju kuhinju, programirate strojeve i uživate u svojoj kreaciji. Igra vam dopušta izradu potpuno automatiziranog restorana koji ćete programirati tako da radi savršeno kako biste bili kralj svijeta automatiziranih restorana.

Automachef - Announcement Trailer
Izvor: Youtube

Izazovi s kojima ćete se susretati su različiti: od nedostatka neke hrane i problema s nabavom do kuhinje koja jedan trenutak radi savršeno, a u drugom sve gori oko vas. Koliko zahtijeva da razmišljate o svakom koraku Automachef je toliko i zabavna video igra za mozganje i dobru zabavu.

Preporučeni hardver za automatskog šefa Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, GTX 950 i 6 GB prostora na disku. I ne zaboravite, Epic Gamesova promocija traje do 2. rujna 2021.