ZA PRAVE FANOVE

DROID STAR WARS R2-D2 Oživljavanje Tamagotchija

Autor Igor Martić

Budući da se radi o robotu, igra se malo razlikuje od standardnog Tamagotchi stvorenja

Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

Snaga je s retro igrom Tamagotchi s droidom Star Wars R2-D2. Umjesto virtualnog ljubimca za hranjenje i njegovanje, cilj je odgoj i briga o sitnom mehaničkom karakteru.

Izvorni Tamagotchi, koji je svijet "napao" 2004. godine, počinje ljubimcem koji se izlegao iz jaja.
Tamagotchi Star Wars: R2-D2 započinje život kao robot u svom punom fizičkom obliku koji poznaju i žive obožavatelji Star Warsa.

Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

Zadatak korisnika je osposobiti ga za savladavanje 19 različitih vještina poput projekcije holograma i popravljanja motora svemirskih brodova. Virtualni droid također se mora održavati čistim, napunjenih baterija, a morate se igrati s njim kroz bilo koju od devet integriranih mini igara. U igrama se pojavljuju različiti likovi iz Ratova zvijezda.

Izvor: Bandai / Ferrari / Profimedia

R2-D2 bit će dostupan u dvije različite boje odnosno kombinacije boja - bijeli model izgleda poput droida dok plavi model ima transparentni dizajn. Isporuke kreću od 11. studenog, a narudžbe su već počele. Možete ga pronaći na Amazonu po cijeni od 19,99 USD, ali poštarina košta 51,55 dolara. U cijeni su uključene i dvije baterije, a igračka je namijenjena za sve starije od 8 godina.