Ulefone

BATERIJA ZA CIJELU ULICU Pametni telefon s baterijom od 13.200 mAh

Autor Krunoslav Ćosić

Ulefone je predstavio model Power Armor 13, a iz samog naziva modela sve je jasno

Izvor: Ulefone

Uobičajeni kapacitet baterija današnjih pametnih telefona je od 4000 do 5000 mAh. Postoje i modeli sa 6000 pa i 7000 mAh. Predstavljani su i modeli s 10.000 mAh, a bilo je pokušaja uspjeha i s većim kapacitetom. U svakom slučaju, ovo je prvi robusni smartphone na svijetu s tolikim kapacitetom baterije. Kao da govorimo o malom akumulatoru za automobil.

Izvor: Ulefone

Ulefone Power Armor 13 je pravi stroj i u drugim detaljima, nije samo baterija od 13.200 mAh fascinantna. Podržava brzo punjenje kabelom snagom 33 W, a može se puniti i bežično snagom od 15 W. Zgodno je i što struju iz ovog telefona možete podijeliti s prijateljima jer podržava reversno punjenje (samo bežično). Posudite li „malo struje“ prijateljima, vi nećete to niti osjetiti.

Ispod haube, Ulefone Power Armor 13 pokreće Helio G95, zajedno s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Do 1 TB dodatne memorije može se povećati kupnjom microSD kartice. Radi na najnovijem Androidu 11 koji omogućuje glatko i tečno izvođenje višestrukih zadataka.

Uz veliki kapacitet baterije dobit ćete i veliki ekran dijagonale 6,81 inča u fullHD+ rezoluciji. U lijevom gornjem dijelu ekrana nalazi se rupica, a u njoj je prednja kamera od 16 megapiksela. Na stražnjoj je strani smješten četverostruki postav uz glavnu kameru od 48 megapiksela, širokokutnu od 8 megapiksela, makro od 2 megapiksela te još jedan dodatni senzor od 2 megapiksela. Kamera podržava 4K video snimanje.

Izvor: Ulefone

Od posebnosti Ulefone Power Armor 13 nudi mjerenje udaljenosti do predmeta upotrebom infracrvene veze, što je novost u odnosu na prethodne modele. Može se slušati FM radio bez priključenih slušalica jer je antena integrirana u sam telefon. Ne treba brinuti o vodi i prašini jer pametni telefon podržava IP68/69K certifikat otpornosti.

Izvor: Ulefone

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI