GALAKSIJA

Kad se udruže naša vodeća manekenka i pametni telefon…

Autor Davor Dakić

Ivana Vukušić otkriva što je to smartphone umjetnost

Izvor: Dražen Kokorić

Jedna je od najzaposlenijih domaćih manekenki Ivana Vukušić uspjela je pronaći trenutak za sebe i inspirirati se sitnicama koje život znače. Manekenstvom se ozbiljnije počela baviti s nepunih 18 godina, nakon plesa kojim se rekreativno bavila 14 godina. Osjetila je potrebu za nečim novim.

Ivanin dan počinje jutarnjom kavom i taj ritual rijetko preskače, a zatim slijedi jutarnji trening – draži joj je nego popodnevni jer joj to pomaže da bolje i energičnije krene u dan. Nakon treninga spremna je za obveze, prije svega one koje mora odraditi za fakultet, a ako taj dan ima i snimanje, mora se dobro organizirati kako bi imala vremena dobro se pripremiti i odraditi sve vrhunski.

Dobra organizacija i pouzdani ‘pomagači’ najvažniji su joj za funkcioniranje u užurbanom tempu. U novom Samsung Galaxy A52, koji snima fotografije izvanredno visoke rezolucije uz 64-megapikselnu glavnu kameru s optičkom stabilizacijom slike (OIS) za oštre i jasne fotografije snimljene u bilo koje doba dana, pronašla je svojeg najpouzdanijeg partnera.

S četiri kamere, među kojima je i širokokutna, koja proširuje vidno polje za 123 stupnja, ovaj mobitel za Ivanu nema konkurencije. Posebno ju je oduševila kvaliteta selfie fotografija jer prednja kamera s 32 MP snima jasne selfieje u visokoj rezoluciji u bilo koje doba dana, a zahvaljujući posebnom efektu, može i blago zamutiti pozadinu, pretvarajući baš vas u zvijezdu.

Ivani je bitna i baterija, bitna joj je i memorija telefona, a naročito dizajn telefona. Više informacija o Samsung Galaxy A52 i Ivaninoj karijeri saznajte na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI