ZA KREATIVNOST

RADITE OD KUĆE? Dobro će vam doći nagrađeni monitori

Autor Krunoslav Ćosić

Linija LG-jevih monitora prilagođena je za profesionalni, kreativni rad i veću produktivnost

Izvor: LG

LG će na sajmu CES 2022 u Las Vegasu predstaviti premium monitore za 2022. godinu, a donose potpuno jedinstveno korisničko iskustvo te neobične dimenzije.

Mnogi profesionalci rade od kuće, a uvjeti koje moraju imati trebaju biti jednaki onima u uredu. LG UltraFine Display (model 32UQ85R) i LG DualUp Monitor (model 28MQ780) nude elegantan i praktičan dizajn, napredniju povezivost i vrhunsko korisničko iskustvo. S novim monitorima LG cilja na kreativce i programere.

Zahvaljujući kvalitetnoj slici, snažnim performansama, prilagodljivosti i praktičnosti monitoru su dobili i nagradu za inovacije na sajmu CES 2022.

LG UltraFine Display

Dizajniran je za potrebe umjetničkih direktora, grafičkih dizajnera, urednika foto ili video sadržaja i live streamera. 32-inčni 4K UHD (3840 x 2160) Nano IPS Black panel omjera 16:9 ima omjer kontrasta 2000:1 i 98-postotnu pokrivenost DCI-P3 raspona boja, osiguravajući prikaz duboke crne i živopisnih boja koje ostaju realne neovisno o tome iz kojeg ih se kuta i u kakvom okruženju gleda.

LG-jev prvi Nano IPS crni panel omogućava LG-jevom UltraFine Displayu prikaz realističnijih crnih tonova s više nijansi, dodajući više dubine slikama te omogućavajući kreativcima što preciznije prenošenje svojih ideja. LG UltraFine Display dolazi s odvojivim senzorom za automatsko samokalibriranje.

LG DualUp

Idealan je za multitasking i sve vrste zadataka kao što su stvaranje sadržaja i kodiranje. Ima Nano IPS zaslon s jedinstvenim omjerom 16:18, koji je ujedno i potpuno novi format na tržištu monitora. Uz razlučivost Square Double QHD (2560 x 2880) nudi mjesta kao na dva zaslona od 21,5 inča.

Nudi i funkciju vertikalnog podijeljenog prikaza koja omogućava prikaz više sadržaja odjednom. Ultrapodesivo postolje štedi prostor jer se sigurno pričvršćuje na većinu stolova te tako povećava produktivnost i praktičnost, a pritom nudi i kvalitetnije korisničko iskustvo.

Dvostruka visina zaslona LG DualUp Monitora smanjuje bočne pokrete glave koji su ujedno i glavni uzročnici bolova u vratu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI