Gadgeti

NAKON HLADNJAKA: Xbox je predstavio i gaming toster

Autor Smartlife

Igrači sada mogu kupiti toster inspiriran konzolom Xbox Series S

Izvor: Wallmart

Kada je predstavljena sadašnja generacija Xbox konzola mnogi su se šalili da Xbox Series X podsjeća na hladnjak. Microsoft ove šale nije shvatio na pogrešan način već ih je pretočio u stvarnost i zapravo predstavio Xbox hladnjak, a potom i mini verziju. Međutim, Xbox Series S je od svega toga bio zanemaren – sve do sada.

U sličnom stilu igrači svoju kuhinju sada mogu opremiti novim aparatom - tosterom u obliku Xbox Series S konzole koji, moramo priznati, izgleda odlično.

Izvor: Wallmart

Uređaj doista izgleda kao konzola u preokrenutom položaju. U gornjem lijevom kutu prednje strane nalazi se ugravirani Xbox logo, a tu je i prepoznatljiva crna ventilacijska rešetka. Sve komande nalaze se na desnoj strani, a kupci mogu birati između tri različite funkcije, šest različitih stupnjeva grijanja kao i LED ekran koji pokazuje vrijeme.

Xbox toster se može odmrzavati, automatski centrirati kruh, ima ladicu za mrvice, a najzanimljivija karakteristika je graviranje Xbox loga na svakom komadu tosta.

Xbox Series S toster trenutno je u prodaji u Walmart trgovinama u SAD-u po cijeni od 39,99 dolara, no još uvijek nije poznato hoće li i ikada stići kod nas te po kojoj cijeni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI