automatsko čišćenje

KOHLER PUREWASH E930: Pametni WC bide s glasovnim upravljanjem

Autor Davor Dakić

Slobodno razgovarajte u toaletu, ali za to ćete zadovoljstvo platiti jako visoku cijenu

Izvor: Kohler

Kohler PureWash E930 košta 1289 USD. WC daska za bide donosi svježinu pri osobnoj higijeni u tankom dizajnu niskog profila napravljenom da odgovara većini izduženih WC školjki.

Grijano sjedalo dolazi s ručnim daljinskim upravljačem jednostavnim za korištenje koji vam omogućuje podešavanje i postavljanje svih vaših osobnih preferencija, od temperature i tlaka vode do temperature sjedala i sušenja na zraku.

Ugrađeno je i noćno svjetlo koje osigurava osvjetljenje, a samočisteći štap od nehrđajućeg čelika koristi UV svjetlo za automatsko čišćenje. Dostupna je personalizacija i kontrola proizvoda putem značajke aplikacije Kohler Konnect.

Izvor: Kohler

Izvor: Kohler

Glasovno upravljanje omogućuje aktivaciju bez ruku za uključivanje ili isključivanje raspršivača bidea, sušila toplog zraka i značajki UV čišćenja. Aplikacija Kohler Konnect uparuje se s Amazon Alexa i Google Home.

Neke od značajki su kontinuirano grijana voda, podesiva temperatura vode i pritisak vode te odabir između oscilirajućeg ili pulsirajućeg špricanja vode. Dostupan je prednji i stražnji načini pranja s toplom vodom za čišćenje.

Posuda se automatski zamagljuje prije upotrebe radi učinkovitijeg ispiranja tijekom rada, a funkcija samočišćenja koristi UV svjetlo za automatsko čišćenje površina štapića. Boost sprej automatski prilagođava način stražnjeg prskanja na najveći tlak.

Izvor: Kohler

Izvor: Kohler

Svidjet će vam se aktiviranje pokreta, otvaranje/zatvaranje poklopca bez ruku, a za djecu postoji dječji način rada s mekim, nježnim pranjem koje pruža sigurno iskustvo. Grijano sjedalo ima podesive postavke temperature dok elegantan, ručni daljinski upravljač dolazi s dvije programibilne korisničke postavke.

Pri korištenju sušenja toplim zrakom moguće je birati temperaturu. Dostupna je funkcija automatske dezodoracije za kontrolu mirisa. Postoji i funkcija uštede energije kao i LED rasvjeta koja osvjetljava zdjelicu i služi kao noćno svjetlo.

Izvor: Kohler

Kohler PureWash E930 je ergonomski dizajniran za udobno sjedenje dok Quiet-Close izduženi poklopac i sjedalo sprječavaju lupanje. Quick-Release funkcija omogućuje jednostavno uklanjanje sjedala iz WC školjke radi praktičnog čišćenja, a branici čvrsto prianjaju te čvrsto drže sjedalo na mjestu.

Izvor: Kohler

Izvor: Kohler

Izvor: Kohler

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI