Gadgeti

POKLONITE SI NEŠTO KORISNO: Prijenosni ventilator za vrat

Autor Krunoslav Ćosić

Ventilator vam donosi direktno rashlađivanje, uz povjetarac tijekom ovog vrućeg ljeta

Izvor: Temporaryn

Handsfree ventilator omogućuje da ga ponesete bilo gdje, po vrućem vremenu. Nova lepeza za vrat rashladit će vas jednostavnim stavljanjem na vrat. Mogu ga sigurno koristiti djeca i starije osobe. Kada koristite ventilator, ne morate brinuti da će vam se kosa zaplesti za lopatice ventilatora.

Ima 38 odnosno 22 otvora za zrak, ovisno o verziji (180 ili 360 stupnjeva), može se koristiti za cijelo lice što proizvodi dovoljno zraka da vas uvijek hladi. Također je idealan kao suputnik za rad po vrućem vremenu.

Izvor: Temporaryn

Dizajn poluzatvorenog ulaza zraka otporan je na prašinu i znoj. Može se koristiti odmah, čak i ako se obilno znojite, bez brige o oštećenju. Motor ventilatora modificiran je tako da se tijekom rada može stvarati buka manja od 36 dB. Dovoljno je tih pa da čujete vlastiti dah. Izrađen je od ekološki prihvatljivog ABS-a i elektroničke komponente.

Omogućuje 3-6 radnih sati, ovisno o snazi odnosno brzini vrtnje. Podesite jednu od tri odgovarajuće brzine ventilatora uzastopnim pritiskanjem gumba za napajanje. Klasična verzija ima masu od 182 grama, Luxury Style teži 217 grama, snaga je 5 W, baterija kapaciteta 4000 mAh se puni preko USB-C porta, a dimenzije ventilatora za vrat su 290 x 60 x 36,7 mm.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI