LG CreateBoard Share

INTERAKTIVNA ZASLONSKA RJEŠENJA: Učenje postaje zanimljivo

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenja za digitalnu bijelu ploču namijenjena su za obrazovna okruženja

Izvor: LG

LG-jeva interaktivna zaslonska rješenja nude prilagođene značajke zbog kojih učenje postaje zanimljivo, a upravljanje jednostavno. Lansiranjem LG CreateBoard serije (modeli 86TR3DK, 75TR3DK, 65TR3DK i 55TR3DK) stvaraju se uvjeti za digitalne učionice.

LG CreateBoard ima višedodirni zaslon s 40 točaka dodira koji pruža glatko i interaktivno iskustvo pisanja i crtanja. Pored toga, ploča omogućava suradnju s namjenskim aplikacijama za digitalno učenje i daljinsko upravljanje putem rješenja u oblaku.

svi najnoviji modeli LG CreateBoarda opremljeni su zaslonom rezolucije 3.840 x 2.160 (UHD). Dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe digitalnog učenja današnjih učenika i nastavnika, karakterom raznovrsni novi proizvodi omogućuju zabavu i interaktivno iskustvo učenja, što ih čini idealnima za edukativne igre, suradničke aktivnosti i još mnogo toga.

Neke od praktičnih značajki koje LG-jevi novi zasloni za učenje mogu ponuditi nastavnicima su QR pristup i Smart Viewing. Uz QR provjeru, na LG CreateBoardu nastavnici mogu jednostavno pristupiti vlastitim Google Drive i Microsoft One Drive računima i tako brže distribuirati nastavne materijale, bez potrebe da ih fizički ispisuju.

Izvor: LG

Smart Viewing značajka omogućuje istovremeni prikaz dva ili više materijala na zaslonu, bilo u zasebnim prozorima ili u picture-in-picture načinu rada. Dopuštajući im da istovremeno prate više dokumenata, videa ili drugih materijala, ova funkcija pomaže učenicima u boljem razumijevanju uputa i sadržaja učenja.

LG-jeva CreateBoard rješenja su prikladna za digitalizirane prostore za učenje. Dolaze s LG CreateBoard Lab aplikacijom koja nudi niz alata za pisanje koji mogu potaknuti angažman učenika. Dostupan u obliku aplikacije LG CreateBoard Share omogućuje istovremenu bežičnu podjelu LG CreateBoard zaslona na devet manjih.

Zahvaljujući tome učenici mogu jednostavno podijeliti datoteke s vlastitih uređaja i pregledati radove zajedno s nastavnikom stvarajući tako priliku za konstruktivne povratne informacije i razmjenu ideja.

Izvor: LG

Rješenje za upravljanje uređajima temeljeno na oblaku koje je dizajnirano za škole i ostala obrazovna okruženja, LGConnectedCare DMS (Device Management System), olakšava daljinsko praćenje i upravljanje s više LG CreateBoard zaslona.

LG Connected Care DMS ima integriranu intuitivnu ploču koja IT menadžerima omogućuje praćenje
LG CreateBoard zaslona u obrazovnim ustanovama i daljinsko upravljanje jednostavnim funkcijama zaslona. IT menadžeri također imaju opciju slanja notifikacija na LG CreateBoard, kako bi učenike i učitelje putem poruka ili push obavijesti podsjetili na nadolazeća školska događanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI