ZA LAKŠI ŽIVOT

KUĆANSKE INOVACIJE UNUTAR ČETIRI ZIDA Kuhanje, pranje, sušenje

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama brine za naš dom

Izvor: Samsung

Uz Samsung Bespoke hladnjake, koje odlikuje mnoštvo inovacija stvorenih kako bi vam olakšale život i čuvali vaše namirnice svježima u hladnjaku, dobit ćete i osebujan izgled kako bi se lako uklopili u svaki interijer.

Inovativna Flex Zona s pet opcija za podešavanje temperature omogućit će namirnicama dugotrajno čuvanje okusa. Uz Optimal Fresh+ tehnologiju, koja sadrži pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, čuva se svježina namirnica do dva puta duže.

Izvor: Samsung

Samsung WW8500T perilica rublja omogućuje učinkovito uklanjanje mrlja, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji. S obzirom da nitko ne voli trošiti previše vremena na pranje odjeće, pogotovo nakon pustolovina naših najmlađih, cijenit ćete ovu perilicu jer pretvara deterdžent u mjehuriće. Time se pruža efikasnije uklanjanje mrlja nego kod tradicionalnih perilica, a pri tome se štedi energija te čuva odjeća koja ne gubi svoju boju i teksturu.

Izvor: Samsung

Nakon pranja bez kapi znoja slijedi sušenje rublja. Sušilica Samsung DV5000 nositelj je A++ certifikata koja dokazuje minimalno trošenje električne energije tijekom pranja za manje kućne račune. Osim toga, zahvaljujući Optimal Dry sustavu senzora vlage i temperature sušilica automatski prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat.

Izvor: Samsung

Nema potrebe stalno otvarati i provjeravati suhoću odjeće tijekom rada kada Samsung DV5000 može to učiniti za vas. Za kraj, ne morate brinuti niti o provjeravanju filtera jer vas ova sušilica automatski upozorava kada ih je potrebno očistiti. U tijeku je popust na cijene do 25 posto, a na određene modele hladnjaka dobit ćete 5 godina jamstva.