3D TEHNOLOGIJA

ZTE NUBIA PAD3D: Za trodimenzionalne avanture

Autor Krunoslav Ćosić

Tablet omogućuje korisnicima stvaranje visokokvalitetnog 3D sadržaja

Izvor: ZTE

Nubia Pad3D integrira Leijinu tehnologiju 3D svjetlosnog polja sa ZTE-ovim robusnim AI računalnim pogonom. Sadrži dinamično trodimenzionalno praćenje lica i može istovremeno pronaći najudobniji kut gledanja do 8 kutova koje može ponuditi.

Uz pomoć naprednih neuronskih mreža i algoritama dubokog učenja uređaj može transformirati goleme količine 2D sadržaja uključujući streaming medija, igrice i filmove, u neusporedivo i impresivno 3D vizualno iskustvo, a sve u stvarnom vremenu.

Osim što je preglednik za reprodukciju ZTE nubia Pad3D također je uređaj za proizvodnju 3D sadržaja. Usvajajući princip stereoskopske percepcije ljudskog oka, i prednja i stražnja dvostruka kamera mogu snimati 3D pogled na svijet za 3D snimanje i 3D video pozive omogućujući korisnicima stvaranje visokokvalitetnog 3D sadržaja.

Izvor: ZTE

Izvor: ZTE

Leia App Store korisnicima nudi širok raspon 3D aplikacija kao što su 3D chat, 3D streaming medija, 3D igre, 3D kazalište, 3D snimanje i drugi alati za kreiranje. Bogate aplikacije nubia Pad 3D neodvojive su od snažne podrške ekosustava Leia, uključujući tehnologiju stabilne difuzije Stability.ai koja omogućuje LeiaDream stvaranje generativne umjetnosti u 3D-u, SDK integracije s Unreal Engine, Unity i još mnogo toga.

Nadalje, nubia Pad3D nije ograničen samo na potrošačke aplikacije već se također može koristiti u komercijalnim scenarijima kao što su 3D obrazovne digitalne demonstracije, medicinska podrška, digitalne izložbe i druga područja.

Izvor: ZTE

Nubia Pad3D dolazi s ugrađenim Snapdragon 888 čipom, 12,4-inčnim IPS LCD zaslonom rezolucije 2560x1600 i 120 Hz inteligentne visoke stope osvježavanja, uz 8/12 GB RAM-a i 128 / 256 GB memorije.

Velika baterija od 9070 mAh s brzim punjenjem od 33 W pruža neprekinuto napajanje za vaše trodimenzionalne avanture. S metalnim dizajnom kućišta, nubia Pad3D je lagan i prenosiv.

Dizajn s višestrukim sučeljem i utorom za kartice također uvelike poboljšava upotrebljivost. Ponoćno crna boja tijela se slaže s izvrsnom kožnom torbicom iste boje te ga čini svestranim modnim izborom, a cijena starta od 1299 eura.