SPECIJALNO IZDANJE

REALME 10 PRO: Ovo je taj Coca-Cola telefon

Autor Smartlife

Kolege iz srpskog Smartlife portala već su otkrili što se nalazi u kutiji posebno zanimljivog pametnog telefona

Izvor: Ilija Baošić

Na test je kod naših kolega stigao rezultat nesvakidašnje suradnje kompanija realme i Coca-Cola, pametni telefon realme 10 Pro Coca-Cola Edition. O ovom telefonu ćete imati priliku pročitati više u recenziji koja će uskoro biti objavljena na SmartLife portalu, a do tada pogledajte što se nalazi u kutiji.

Ako je impresivna prezentacija ono na što je Realme ciljao definitivno je uspio u tome jer je uređaj stigao u prilično velikoj kutiji na kojoj se nalaze motivi ove dvije kompanije, poput brendinga, Coca-Cola boce i limenke, a tu je i realmeow, maskota proizvođača telefona obojena u boje najpopularnijeg gaziranog pića na svijetu.

Uz realmeow figuricu, koja izgleda kao da je napravljena od Coca-Cola soka, što je lijep detalj, ali ono što sve zanima sigurno je kako izgleda glavni proizvod i što se dobije od opreme.

Po veličini kutije telefona se vidi da realme nije štedio jer je znatno većih dimenzija nego pakiranje mnogih drugih proizvođača, a nakon otvaranja poklopca do izražaja dolazi crna kutijica koja na sebi imala proreze u obliku boce popularnog pića. Crna kutijica u sebi krije stickere s motivima ove dvije kompanije, dokumentaciju, kolekcionarsku karticu kao i SIM iglicu u obliku čepa!

Izvor: Ilija Baošić

Pored ovih interesantnih dodataka kupci će dobiti i SuperVOOC punjač od 33 W, USB-C kabel i futrolu kojom će zaštititi svoj telefon od padova, što znači da su u potpunosti opremljeni od samog starta.

Međutim, zvijezda je svakako realme 10 Pro Coca-Cola Edition. Uređaj dijagonale ekrana od 6,72 inča je od prvog trenutka ostavio snažan utisak. Crni okviri, poleđina u dvije boje - koja je obrađena tako da podsjeća na metalnu limenku - kao i crveno prstenje oko "otoka" kamera ovom telefonu zaista daju fantastičan izgled, a kompanija realme zaslužuje naše pohvale za dizajn.

U galeriji možete pogledati svaki korak otvaranja kutije, a dojmove naših kolega ćemo uskoro objaviti.