PRAKTIČNIJE ČIŠĆENJE

ZA BRISANJE PODOVA: Štapni usisivač s parnom mlaznicom

Autor Krunoslav Ćosić

LG na sajmu CES 2023 predstavlja svestrano rješenje za čišćenje

Izvor: LG

CordZero A9 Kompressor sa Steam Power Mopom je prvi LG-jev štapni usisivač s parnom mlaznicom za brisanje podova te dolazi s praktičnom sveobuhvatnom postajom za punjenje.

Novi model već se ovjenčao nagradom za inovacije CES 2023 te je LG-jev prvi bežični štapni usisavač koji nudi funkciju parnog brisanja. Također dolazi s inovativnom postajom za punjenje All-in-One Tower koja služi i za pohranu i automatsko pražnjenje usisavača.

Usisivač CordZero pruža funkciju mokrog i parnog brisanja čisteći površine jednostavno i učinkovito bez upotrebe deterdženta. Kod parnog brisanja temperatura krpe održava se na približno 60 stupnjeva Celzijusa, što omogućava lakše uklanjanje mrlja u usporedbi s drugim konvencionalnim rješenjima za mokro pranje podova.

Izvor: LG

Globalna organizacija za testiranje i certificiranje Intertek testirala je LG-jeve krpe za parno brisanje te ustanovila da su učinkovitije od tipične mokre krpe za čišćenje tvrdokornih mrlja s poda, poput onih od stvrdnute čokolade.

Parna mlaznica Steam Power Mop dolazi i s dvostrukim senzorima koji pomažu spriječiti pregrijavanje generatora pare kao i naprednim, automatskim sustavom za opskrbu vodom koji održava krpu vlažnom tijekom brisanja.

Podigne li se mlaznica s poda ili se drži nepomično otprilike 20 sekundi dovod pare se isključuje dok se rotacija krpe za brisanje blokira nakon otprilike jedne minute neaktivnosti radi sigurnosti korisnika. Usisivač također dolazi s LG-jevom tehnologijom Axial Turbo Cyclone koja snažnim usisavanjem pomaže u uklanjanju prašine i sitnih otpadaka s podova i drugih kućanskih površina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI