PRILIKA ZA 5G

T PHONE I T PHONE PRO: Primamljivi pametni telefoni

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom nudi dva 5G pametna telefona zanimljivih karakteristika

Izvor: Krunoslav Ćosić

Dva nova smartphonea dostupna su prepaid i postpaid korisnicima, s naglaskom na primamljivoj cijeni, ali i na hardverskim i softverskim karakteristikama. Nastali su u suradnji s Googleom te će korisnici u sljedećim godinama, uz korištenje HT-ove 5G mobilne mreže, uživati u sigurnosnim nadogradnjama. Aktualni Android 12 bit će nadograđen na Android 13 i Android 14.

Ipak, najveća je prednost novih modela rad u 5G mrežama. 5G telefone obično prati viša cijena nego 4G telefone, čemu će HT doskočiti s dva nova modela, pri čemu Pro izvedba ima podržano bežično punjenje baterije od 5000 mAh.

Izvor: Krunoslav Ćosić

U T Phone Pro ugrađen je veliki ekran od 6,82 inča, što će obradovati sve koji pametne telefone koriste kao multimedijske uređaje za gledanje video sadržaja, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. T Phone ima ekran od 6,52 inča.

„S novim uređajima naši korisnici mogu uživati u mogućnostima naše 5G mreže koja se neprestano širi, od zabave do bezbrojnih digitalnih proizvoda i usluga. Kako je riječ o mreži novije generacije i poboljšanih karakteristika, tako i korisnici žele imati napredniju uslugu i prelazak se odvija postupno, ali kontinuirano. pogotovo s obzirom na to da HT ima najveću i najbržu 5G mrežu", naglasila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Redovna cijena T Phonea (4/64 GB) kao samostalnog uređaj je 1.998 kn dok su korisnicima tarifa ponuđeni popusti. Tako za prepaid korisnike cijena iznosi 1.698 kn dok je u postpaid tarifama cijena je od 720 do 1.680 kn, ovisno o odabranoj tarifi. Cijena uređaja T Phone Pro (6/128 GB) iznosi 2.398 kn, u prepaidu je 1.998 kn, a u tarifama od 1.080 do 2.040 kn.

Izvor: Krunoslav Ćosić

HT tijekom listopada korisnicima omogućuje 30 posto popusta za kupnju uređaja u postpaid tarifama pa tako u srednjoj M tarifi za korisnike T Phonea s neograničenim razgovorima i 20 GB prometa (odnosno 30 GB za Magenta 1 korisnike) uređaj košta 1.008 kn. T Phone Pro u, na primjer, L tarifi (40 GB odnosno 50 GB u Magenta 1) stoji 1.092 kn.

Odaberete li web shop umjesto odlaska u trgovinu dobit ćete 120 kuna popusta dok će korisnici aplikacije Moj telekom dobiti popust od 360 kuna.

Kupci imaju i 50 posto popusta na odabranu dodatnu opremu za novi uređaj, uključujući ekološke punjače i kabele. Osim toga, za sve kupce su osigurana tri mjeseca besplatne pohrane od 100 GB na Google One oblaku – za sigurnosnu pohranu fotografija, videa, kontakata i ostalog.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI