QR KOD OPCIJE

GALAXY S22 MODELI: Kamere će dobiti brojna poboljšanja

Autor Smartlife

Samsung je na svom južnokorejskom forumu objavio zanimljive novosti

Izvor: Samsung

Odlična Samsungova kamera postat će još bolja s najnovijim ažuriranjem. Najnovije ažuriranje softvera donijet će brojna poboljšanja kamera Galaxy S22 modela. Osim bolje kvalitete fotografija i poboljšanja QR skenera kompanija kaže da će i Hyperlapse video snimke biti omogućene za telephoto kameru.

Opcija Hyperlapse u aplikaciji kamere je do sada nudila snimanje glavnim i ultra širokokutnim senzorom, ali će sada biti omogućena i za telephoto kameru. Kompanija je također potvrdila da je Astro Hyperlapse trenutno u razvoju – to je interesantna funkcija koja će korisnicima omogućiti da snimaju ubrzane videe noćnog neba.

Skener QR kodova dobit će veću površinu skeniranja i ubuduće će nuditi skeniranje na dodir, za situacije kada aplikacija ne može sama pronaći kod. Postojala je i greška koja se sada ispravlja - skeniranjem koda niste mogli jednostavno odbaciti poruku već ste morali zatvoriti aplikaciju ili pratiti link.

Ostala poboljšanja se tiču HDR performansi i reprodukcije boja. Dodatno, korištenje memorije kao i AI performanse pri snimanju i fotografiranju su također optimizirani, a i stabilizacija će dobiti dodatna poboljšanja.

Sva ova poboljšanja su namijenjena Galaxy S22, Galaxy S22+ i Galaxy S22 Ultra telefonima. Ukoliko posjedujete neki od uređaja iz Galaxy S21 serije ažuriranje je ograničeno na poboljšanja Hyperlapse opcije i skenera QR koda.

Izvor: Marko Čavić