NAPREDNE POSTAVKE

USB-C MONITORI: Imaju ugrađenu web kameru

Autor Krunoslav Ćosić

AOC predstavlja tri nova multifunkcionalna monitora u tri veličine

Izvor: AOC

AOC je svoju elegantnu V5 seriju proširio USB-C monitorima s ugrađenom web kamerom, a modeli su namijenjeni korisnicima home officea i studentima. Monitori s trostranim dizajnom bez obruba s uskim izbočenjem na donjem rubu, uz tanku bazu (12,1 mm) i ergonomsko postolje podesivo po visini, dolaze u tri veličine:

• 24V5CW 24″ / 60,4 cm, 2409 kn
• Q27V5CW 27″ / 68,6 cm, 3239 kn
• CU34V5CW 34″ / 86,4 cm, 4609 kn

Opremljeni su s ugrađenom web kamerom od 2 MP te Windows Hello podrškom za jednostavnu prijavu i povećanu sigurnost ispunjavajući tako sve zahtjeve video poziva i konferencija. V5 modeli tanki su trostrani monitori s multifunkcionalnom USB-C vezom nudeći isporuku snage od 65 W za punjenje i napajanje prijenosnih računala ili tableta s jednim kabelom uz prijenos signala zaslona.

AOC V5 Series
Izvor: Youtube

Windows Hello tehnologiji prepoznavanja lica omogućuje Windows korisnicima prijavu na video sastanke jednostavno gledajući u web kameru i to bez unosa lozinke, poboljšavajući pritom sigurnost sustava.

Ugrađeni 4-portni USB 3.2 hub i USB-C povezivost V5 serije omogućuju besprijekoran prijelaz u home office i to samo s jednim jednostavnim potezom - povezivanjem prijenosnog računala s jednim USB-C kabelom. USB konektori omogućuju spajanje tipkovnice i miša.

Izvor: AOC

Pri tome se prijenosno računalo može puniti (snagom do 65 W) dok se zaslon može proširiti ili zrcaliti na monitor, a prijenosno računalo istovremeno može pristupiti uređajima na USB čvorištu monitora. Monitori su opremljeni s dva zvučnika od 5 W.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI