JOŠ VIŠE ZABAVE

PLAYSTATION IGRE: Igrajte ih na iPhone telefonu

Autor Smartlife

Potrebna vam je samo jedna aplikacija i Backbone One PlayStation Edition kontroler

Izvor: Backbone

Ono što iPhone maestralno radi su igre i njegovi Apple Bionic čipseti osmišljeni i napravljeni tako da grafička (GPU) jedinica jednostavno jede sve pred sobom u gaming svijetu.

To što se najveći broj igara prvo pojavljuje u Appleovoj trgovini igara i što se prije svih optimiziraju za iPhone i za iPad govori sasvim dovoljno o tome koliko je gaming na ovoj platformi ne samo moćna stvar nego i stroj za pravljenje novca.

Izvor: Backbone

Ipak, složit ćemo se svi, igrati igre na ekranu telefona stvar je na koju se ili naviknete odmah ili se ne naviknete nikad. Kad se o ovoj drugoj grupi korisnika radi stvari su prilično frustrirajuće - osim ako ne nabavite kvalitetan kontroler koji se stavlja oko telefona.

Zbog ovoga, ali i zbog sve većeg broja sjajnih PlayStation igara kompanije Backbone i Sony najavili su Backbone One PlayStation Edition, službeno licencirani mobilni kontroler za korisnike iPhone telefona pomoću kojeg je moguće igrati Sony PlayStation igre.

Izvor: Backbone

Inspirirane dizajnom PS5 DualSense bežičnog kontrolera dvije kompanije su radile zajednički kako bi napravile savršen Backbone One PlayStation Edition. Čak ima i prozirne gumbe kao DualSense, a ima i mjesto za uključivanje Pulse 3D slušalica kao dodatne opreme.

Oni koji imaju pristup internetu i PS5 ili PS4 konzolu mogu priključiti iPhone na Backbone One i počnu igrati PlayStation igre pomoću aplikacije PS Remote Play.

Kontroler također radi s App Store igrama i drugim servisima za streaming igara koji podržavaju kontrolere. Možete preuzeti Backbone aplikaciju za prilagođavanje tj. podešavanje PlayStation opcija te ćete imati na raspolaganju različite PlayStation integracije i mnogo drugih stvari.

Backbone One kontroler košta 100 dolara i trenutno je dostupan u državama EU-a, Sjevernoj Americi i Australiji i okruženju, a vjerujemo da će put naći i do naših krajeva.

Introducing the Backbone One – PlayStation® Edition
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI