Za esport gamere

SUPERBRZI GAMING MONITOR: Stopa osvježavanja 300 Hz!

Autor Krunoslav Ćosić

Monitor nudi sve što je potrebno strastvenim gamerima

Izvor: AOC

AGON Pro AG274QS je gaming monitor veličine 68,58 cm (27”) opremljen brzim IPS panelom koji podržava DisplayHDR 600, s 1 ms GtG vremenom odziva i QHD rezolucijom. Model savršeno odgovara esport gamerima i entuzijastima, a posebno ljubiteljima FPS-a, Battle royalea i sličnih napetih naslova.

Monitor donosi oštriju QHD rezoluciju (2560 x 1440 piksela) i moćnih 300 Hz što ga čini jednim od prvih QHD monitora na tržištu po pitanju stope osvježavanja. To je dvostruko više od monitora sa 144 Hz, a rezultat je što AG274QS prikazuje radnju s više fluidnosti i točnosti.

Izvor: AOC

To je posebno vidljivo u FPS gamingu u kojem su milisekunde itekako važne - što brže gamer uoči protivnika i njegove nepredvidive poteze to brže i bolje može reagirati i osigurati svoju prednost. Unutar monitora s tri strane bez okvira ističe se tehnologija Adaptive-Sync i podrška za AMD FreeSync Premium. Titranje i zastajkivanje su eliminirani zahvaljujući varijabilnoj brzini osvježavanja.

AG274QS nagrađen s Red dot design priznanjem dolazi s DisplayHDR 600 certifikatom. Zaslon može istovremeno postići maksimalnu svjetlinu do 600 nita za prikaz svijetlih, privlačnih eksplozija ili grimiznih krajolika s nevjerojatnim sunčevim svjetlom i oštrim sjenama.

Izvor: AOC

S četiri USB 3.2 ulaza monitor se može koristiti i kao priključna stanica za povezivanje periferije poput tipkovnice, miša, slušalica i sl. Isto tako, s dva zvučnika od 5 W i DTS zvukom AG274QS spretno odgovara na potrebe najzahtjevnijih gamera.

Integrirani držač slušalica na monitoru dodatno pomaže u smanjenju zastoja na borbenim gaming terenima. Uključen QuickSwitch kontroler olakšava podešavanje postavki OSD-a, a njime se može upravljati i preko joysticka ili G-Menu softvera. Cijena za AGON Pro AG274QS je 11.336,25 kuna.

Izvor: AOC

Izvor: AOC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI