sve-u-jednom

N-SIGHT RMM: Rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenje je namijenjeno iskusnim, ali i onima koji su na početku svog puta i rasta

Izvor: N-able

Upravljane usluge jedan su od najbrže rastućih sektora u tehnološkoj industriji - rastu iz godine u godinu po zdravoj stopi od 20%, pokazuju podaci Udruge za tehnološke usluge i industriju. Suočavaju se s tri glavne prepreke: izazovom rasta, zadržavanja i profitabilnosti.

N-able predstavlja N-sight RMM, sve-u-jednom platformu za rastuće davatelje upravljanih usluga za daljinsko nadgledanje i upravljanje s daljinskim upravljanjem, ticketing i naplatu za pokretanje poslovanja s IT uslugama bez gubitka novca.

Povezujući N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Izvor: N-able

N-sight omogućuje Windows, Linux i najbolje u klasi Apple mogućnosti daljinskog nadzora i upravljanja s jednostavnom nadzornom pločom koja ističe kritične informacije tijekom vršnog rada. Dostupna je automatizacija bez koda s više od 600 skripti za ubrzavanje skaliranja uz fleksibilno upravljanje zakrpama kako bi uređaji bili usklađeni i sigurni.

Take Control uz “Fast Assist” je pomoć u brzom upravljanju udaljenim radnim površinama, uključujući live chat. Uključena je mobilna podrška za Android i iOS izvorne aplikacije s punim setom značajki, uz sofisticiranu enkripciju i autentifikaciju s više faktora za siguran, trenutni pristup.

Izvor: N-able

MSP Manager je integrirano upravljanje PSA poslovanjem s automatiziranim radnim procesima ticketinga i naplate za učinkovitost i točnost. Objedinjen je i automatiziran radni tijek servisne službe uključujući aplikaciju za mobilne tehničare. Brandable korisnički portal služi za izgradnju programa lojalnosti kupaca.

Virusi, malware i ransomware se neprestano razvijaju. N-able N-sight pomoći će u zaštiti okruženja kojim se upravlja. MSP-ovi koji traže novi RMM ili svoje prvo rješenje mogu se prijaviti za besplatnu probnu verziju N-sighta koji je komercijalno dostupan diljem svijeta. Kliknite za više informacija.