CLOUD EKOSUSTAV

NOVA CYBER RECOVERY RJEŠENJA: Rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija

Autor Krunoslav Ćosić

Multi-Cloud sustavi sve su bolji preko novih recovery rješenja

Izvor: Dell Technologies

Nova iskustva u cloudu, prošireni ekosustav i rješenja za pomoć u upravljanju i zaštiti aplikacija u podatkovnim centrima te multi-cloud okruženjima novost su iz Dell Technologies, tvrtke koja je predstavila svoj novi APEX portfelj proizvoda s APEX Cyber Recovery rješenjima, a predstavljen je i PowerProtect Cyber Recovery usluga za Microsoft Azure.

Nedavno predstavljeni softver za pohranu podataka Project Alpine može osigurati mobilnost podataka. Može se koristiti i u javnom cloudu poput AWS i Azure sustava. Project Alpine pruža potpunu mobilnost podataka i dosljedne operacije u lokalnim i javnim cloud okruženjima.

Dell Project Alpine
Izvor: Dell Technologies

Organizacije mogu brzo implementirati ili jednostavno iskoristiti Dell softver i usluge za pohranu koje nude odlične performanse u javnom cloudu, efikasnost i zaštitu temeljenu na vodećoj enterprise pohrani u industriji.

Uz Dell softver za pohranu u javnom cloud okruženju korisnici mogu neprimjetno premještati podatke u cloud i koristiti cloud-based analitičke usluge. S time programeri mogu jednom ispisati kod aplikacije i implementirati ga gdje god je potreban, a sve kako bi stvorili vjerodostojno, cloud-native iskustvo preko višestrukih javnih cloud sustava.

Dell i Amazon Web Services

CyberSense rješenje korisnicima će u drugoj polovici 2022. godine omogućiti pravovremeno otkrivanje, dijagnosticiranje i ubrzavanje cjelokupnog procesa oporavka podataka. To je nadogradnja suradnje između Della i AWS (Amazon Web Services). Tvrtke mogu koristiti analitiku, skenirati metapodatke i datoteke te implementirati strojno učene i forenzičke alate za otkrivanje, dijagnosticiranje i ubrzavanje cjelokupnog oporavaka podataka.

Izvor: Dell Technologies

Dostupno im je praćenje datoteka i baza podataka te mogu utvrditi je li se dogodio cyber napad. Osim toga, moguće je identificirati posljednje neoštećene kopije podataka kako bi se ubrzao siguran i povjerljiv oporavak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI