ZUBI

Prekrasan osmijeh i lijepi zubi pomoću ultrazvučnog čistača

Autor Dijana Kaćanski

Iako su za zdravlje usne šupljine zaslužne brojne aktivnosti, najviše pažnje treba posvetiti higijeni

Izvor: Aliexpress

Blistav osmijeh s nizom zdravih zuba treba neprestano održavati jer su istraživanja pokazala kako upale u ustima mogu biti povod i za druge zdravstvene probleme. Za održavanje zdravlja zubi zaslužne su brojne aktivnosti, od redovitog pranja zubi nakon obroka, korištenja odgovarajuće četkice i održavanja čistoće jezika pa sve do konzumacije zdravih namirnica i pića.

Kako bi na jednostavan i učinkovit način učinili zube potpuno čistim i zdravim pomoći će ultrazvučni zubni čistač s cijenom od oko 45 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Ovim čistačem na lak način riješite oralne zdravstvene probleme, bilo da ste skloni skupljanju naslaga kamenaca između zuba i desni, mrljama na zubima ili možda vaš dah nije primamljiv. Ultrazvučni čistač očistit će vaše zube jednostavno i praktično i to bez vode, a rezultat će biti učinkovit.

Inteligentne vibracije visoke frekvencije očistit će sve nečistoće na zubima djelujući dok lagano dodirujete površinu zuba.

Višenamjenski rad s ovim aparatićem počinje uključivanjem i izborom jednim od tri načina djelovanja, a sve to nježnim i moćnim tretmanom kako bi uspješno učinili zube potpuno čistima.

Izvor: Aliexpress

Radni vršak je zamjenljiv, pa se s odgovarajućim vrškom uklanja zubni kamenac dok se s drugim čiste mrlje na zubima. Promjena radnih vrhova obavlja se pomoću specijalnog ključa.

Aparatić je vodootporan, siguran, izrađen preciznom tehnologijom i možete ga spremiti i ponijeti bilo gdje. Radni vršak je izrađen od nehrđajućeg čelika, kvalitetan i ergonomski zakrivljen za prikladniju upotrebu.

Ugrađena litijeva baterija velikog kapaciteta može trajati i do 360 dana, a uz aparatić, tri nastavka i ključa za njihovu promjenu, u paketu se nalazi malo ogledalo za zube i kabel za punjenje kao i uputstvo za upotrebu.

Pametnim korištenjem ultrazvučnog čistača, ali i redovnim kontrolama kod svog stomatologa osigurajte oralno zdravlje i doprinesite ljepoti svog osmijeha.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI