Akupunktura

Akupunkturna olovka s pet nastavaka rješava bol i opušta

Autor Dijana Kaćanski

Uz tradicionalne metode kineske medicine lako ćete se osloboditi boli, pročistiti kanale i osjećati se bolje

Izvor: Aliexpress

Današnji, moderni način života donosi mnoge tegobe – bolove u vratu, leđima, glavobolje, reumatizam, artritis pa čak i sportske ozljede. Sve te probleme treba tretirati, a kako često puta njihovo otklanjanje puno košta i traje dugo pomoći može akupunkturna pulsirajuća olovka s pet nastavaka.

Jedna od glavnih metoda tradicionalne kineske medicine koja seže do prvog tisućljeća pr. Kr. kao i tibetanske i indijske ajurvede svakako je akupunktura. Ova tehnika primjenjuje se ubadanjem malih iglica na određene točke na tijelu kojom se, prema starom kineskom vjerovanju, nastoji u tijelu pacijenta uspostaviti narušena ravnoteža.

Izvor: Aliexpress

Tradicionalnu metodu sada je moguće zamijeniti inteligentnom potpuno bezbolnom masažnom olovkom koja pronalazeći i stimulirajući točno određene akupunkturne točke djeluje na otklanjanju ili ublažavanju boli.

Na osnovnu olovku se dodaju četiri različita nastavka za masažu određenih dijelova tijela, a uz devet postavki pulsiranja svaka se masaža može prilagoditi potrebama. Na LCD zaslonu moguće je pratiti trenutno djelovanje olovke.

Osim akupunkturne olovke koja osigurava bezbolno i neinvazivno djelovanje, u paketu se nalaze četiri različita nastavka i uputstvo za upotrebu. Cijena ovog proizvoda iznosi oko 10 američkih dolara, ovisno o narudžbi s kutijom ili bez.

Učinkovitost djelovanja očituje se u otklanjanju napetosti i bolova u mišićima ramena, ruke, šake, vrata, leđa, bedra, noge i stopala. Trenutno olakšanje zabilježeno je kod kroničnih ili akutnih boli koje se pojavljuju kao posljedica išijasa, artritisa, fibromijalgije i drugih.

I kod prilično zdravih osoba redovita masaža ovim uređajem može dovesti do poboljšanja cirkulacije i uklanjanja upala u nastanku. Čak i ugodna terapija lica dovodi do smanjenja bora i podizanja opuštene kože. Akupunkturna olovka duga je oko 18 cm, a uz sve nastavke ne zauzima puno prostora pa se osim u kućnoj upotrebi može lako prenositi.