Odmorite svoje oči

Pronašli smo rješenje za umorne oči koje cijeli dan zure u kompjutor...

Autor Dijana Kaćanski

Nakon napornog dana, dugog gledanja u kompjutor, oči su umorne i potrebna im je relaksacija

Izvor: Aliexpress

Sada je to moguće uz električni masažer za oči s terapijom vrućih kompresa koji će uz blago vibriranje i toplinu opustiti ključne mišiće i umiriti živce oko očiju.

U moru drugih briga, tegoba i eventualnih bolesti često puta zaboravimo na naše oči. Pobrinemo se ako dobro ne vidimo, ali što je sa svakodnevnim umorom s kojim se naše oči sve više susreću. I ako se tom problemu ne posvećuje dovoljno pažnje, stvar se može i pogoršati.

Izvor: Aliexpress

Zato je za svakodnevnu upotrebu moguće nabaviti praktični električni masažer za oči. Futuristički dizajn proizvoda koji se savršeno sljubljuje uz svaki oblik glave omogućit će udobnost i prilikom ležanja. Glatki i vodootporni materijal vanjske ljuske te mekana unutarnja tkanina čini ovaj masažer izuzetno ugodnim.

Toplina do 42°C, koja se aktivira pomoću vruće kompresije, može potaknuti bolju cirkulaciju, poboljšati stanje kod pretjerano suhih očiju i time umanjiti tamne podočnjake. Blaga vibracija i masaža pametnog masažera za oči učinkovito će opustiti mišiće oko očiju i djelovati na akupunkturne točke te će tako doprinijeti opuštanju, ublažavanju umora ili eventualnih bolova. Uz to, masažer pruža mogućnost slušanja glazbe što može dodatno doprinijeti ugodi.

Izvor: Aliexpress

Ovaj smart masažer za oči s terapijom vrućih kompresa pogodan je za kućnu upotrebu, a zbog praktičnog dizajna lako se nosi i na put pa svi oni koji osjećaju umor u očima, puno vremena provode ispred TV-a, kompjutorskog ekrana ili mobitela, kao i osobe koje dugo vremena nose naočale, od sada mogu uživati u opuštajućoj masaži uz otklanjanje tegoba.

Oprezno trebaju postupiti jedino osobe s bolesnim očima, uključujući glaukom, kataraktu, odvajanje mrežnice i slično. Osobe s težim bolestima trebale bi se prije upotrebe konzultirati s liječnikom, a osjetljivi na toplinu moraju biti oprezni.

U paketu se uz masažer za oči nalazi USB kabel za punjenje, adapter za napajanje, priručnik s uputama za korištenje uređaja i vrećicom za nošenje s baršunastom vanjštinom. Praktičnih je dimenzija 20 x 11 x 9 cm, vrijeme rada je ograničeno na 15 minuta, a moguće ga je koristiti na 5 različitih načina.

Smart masažer za oči s terapijom vrućih kompresa košta oko 30 USD, troškovi dostave manji su od 0,50 USD, ali treba obratiti pažnju na plaćanje PDV-a.