Pametno i zdravo

MASAŽA NIKAD DOSTUPNIJA I ne morate se brinuti hoćete li uspjeti dobiti termin

Autor Dijana Kaćanski

Koža je suha, vidljivi su znakovi utjecaja gravitacije, prisutne su i akne, pojavili su se i prvi znakovi starenja? Vrijeme je za nježnu i učinkovitu, a opet jednostavnu metodu vraćanja vitalnosti

Izvor: Aliexpress

Ukoliko niste u mogućnosti, nemate naviku ili zbog trenutne situacije ne volite odlaziti u salone za masažu, učinite ovu korisnu stvar u svom domu. Masaža je jako korisna jer se njome potiče cirkulacija, a to dovodi do zategnutijih kontura te zdrave i sjajne kože. Uz to se mišići opuštaju što doprinosi uklanjanju boli i umora.

Izvor: Aliexpress

Briga za zdravlje i ljepotu nikad nije bila prisutnija. Redovna vježba, uravnotežena prehrana i dobro okruženje, temelj su zdravlja. Ukoliko neko vrijeme ne vježbate, osjetit ćete to u obliku malih problema.

Isto je i s kožom lica. Redovitom masažom pametnim instrumentom za masažu podignut ćete lice, izgladiti fine bore, riješiti se tamnih podočnjaka i mrlja te učiniti svoju kožu zdravom i lijepom. Za besprijekorno prianjanje uz konture lica i inspiriran delfinima Wellskinov tim je osmislio i patentirao bionički dizajn ovog smart masažera glatkih i elegantnih linija.

Izvor: Aliexpress

Tri točke masažnog instrumenta dizajnirane su za masažu cijelog lica i pojedinih njegovih dijelova, a može se upotrijebiti i na tjemenu, vratu, rukama i leđima. Masažer putem dva načina rada može zadovoljiti razne potrebe. Način rada s vibracijom 9000 puta u minuti naziva se i meka masaža dok kroz stimulaciju vibracijom 11.000 puta u minuti koža postaje osjetljivija i spremna za bolje upijanje hranjivih sastojaka u obliku tonika, seruma ili kreme.

Izvor: Aliexpress

Ugodna toplina od 45°C pogodovat će (posebno zimi) osobama koje imaju problema s cirkulacijom, putem masaže zagrijat će tijelo i potaknuti cirkulaciju. Smart masažer se puni putem USB kabela, uz to dolazi knjižica s uputama za uporabu i jamstveni list, cijena mu je oko 30 USD, troškovi dostave oko 5 USD te 8,63 USD za PDV.