ZDRAVLJE U PRVOM PLANU

Pametna narukvica dubinski analizira sposobnosti vježbanja korisnika

Autor Krunoslav Ćosić

Na temelju višedimenzionalnih parametara pružaju se znanstvene procjene i predlažu vježbe

Izvor: Huawei

TruSport algoritam profesionalnog vježbanja razvio je Huawei, a koristi se u pametnoj narukvici Huawei Band 6 sposobnoj za dubinsku analizu sposobnosti vježbanja korisnika.

Podržano je 11 profesionalnih načina vježbanja kao što su trčanje u zatvorenom i na otvorenom, vožnja biciklom i preskakanje užeta te 85 prilagođenih načina, uključujući fitnes, igre s loptom i ples. Sve se prati preko AMOLED FullView zaslona od 1,47 inča te razlučivosti 194x368 piksela.

Izvor: Huawei

Omjer zaslona i kućišta je 64 posto što omogućuje prikaz više informacija, a osim prostranog zaslona nova pametna narukvica Huawei Band 6 donosi i izdržljivu bateriju smještenu u kućište od samo 18 grama – baterija traje do 14 dana. Band 6 podržava brzo punjenje putem magnetskog punjača, a punjenje od 5 minuta može podržati dva dana uobičajene upotrebe.

Tijelo od polimera ojačano je staklenim vlaknima s nježnom presvlakom od metalne teksture, a u kombinaciji s mekom i koži prihvatljivom narukvicom od silikonske gume nudi moderan izgled. Dolazi u tri boje: Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black.

Izvor: Huawei

Band 6 nije samo prva Huawei pametna narukvica koja podržava cjelodnevno praćenje razine SpO2 već korisnicima pruža čitav niz funkcionalnosti nadzora zdravlja kao što su otkucaji srca, san, stres i praćenje menstrualnog ciklusa. Upozorit će korisnika ako je puls u mirovanju previsok ili prenizak. Više funkcionalnosti dobit ćete uparivanje narukvice s mobilnom aplikacijom Huawei Health. Cijena za Huawei Band 6 je 449 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI