LIJEP I KORISTAN

NAJPRAKTIČNIJI TOPLOMJER Prsten koji mjeri tjelesnu temperaturu

Autor Krunoslav Ćosić

Ne samo što je praktičan nego je i izuzetno povoljan što se tiče cijene

Izvor: Aliexpress

Mjerenje tjelesne temperature nikad nije bilo jednostavnije. Više ne morate stavljati toplomjer ispod pazuha i čekati dok vam se ne oglasi zvučna obavijest digitalnog toplomjera. Ili čekati nekoliko minuta ukoliko još uvijek koristite živine toplomjere koji se više niti ne prodaju u Europskoj uniji.

Izvor: Aliexpress

Samo stavite prsten na prst, a on će vam pokazivati vašu tjelesnu temperaturu. Prije kupnje možete birati veličinu prstena, kako bi vam odgovarao za prste, ali i dizajn prstena. U ponudi su zlatni i srebrni, ali i crni, Rose Gold i plavi. Možda je ovo idealan i originalan prsten s kojim ćete zaručiti svojeg partnera ili partnericu.

Izvor: Aliexpress

Prilikom mjerenja temperature treba biti u nešto toplijem prostoru jer možda neće biti funkcionalan ako se nalazite u hladnijem okolišu, što je bitno u zimskim mjesecima. Najidealnije je mjerenje obavljati pri sobnoj temperaturi.

Nakon što stavite prsten na svoj prst treba pričekati 20 do 30 sekundi, a zatim će se istaknutije prikazati broj koji označava trenutnu tjelesnu temperaturu. Najveća temperatura koju mjeri je 39°C, a najniža 33 stupnja Celzijusa. Sudeći prema 3500 komentara na web stranici za kupnju prstena toplomjera, uz prosječnu ocjenu 4,5/5, većina korisnika koji su kupili ovaj prsten su zadovoljni. Cijena za prsten je oko 10 kuna.

Ono što treba istaknuti je da prsten mjeri stupnjeve Celzijusa, na primjer 37°C ili 38°C, ali nema preciznije mjerenje od cijelog broja pa nećete znati imate li 37,3°C ili 37,8°C, na primjer. Ali, može vam biti jako dobar indikator ako imate povišenu temperaturu, a naknadno s kućnim termometrom možete dobiti preciznije mjerenje.