MASAŽA

OLAKŠAJTE BOL U VRATU I LEĐIMA S električnim masažerom

Autor Dijana Kaćanski

Kad se umaramo najviše to osjetimo u predjelu vrata i duž kralježnice, a pomoć je vrlo jednostavna

Izvor: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Sa smanjenim tjelesnim aktivnostima uslijed kraćih, hladnih i kišnih dana skoro svaka pripadnica ljepšeg spola osjeća tegobe koje se prvo počinju javljati u predjelu vrata te se kasnije spuštaju niz kralježnicu.

Takva vrsta boli kod dama nastaje zbog previše vremena provedenog u sjedećem ili stajaćem položaju kao i kod djevojaka studentica koje puno vremena uče pa ako se bol na vrijeme ne tretira može doći do ozbiljnijih posljedica.

Izvor: Aliexpress

Masaža u predjelu vrata i leđnom dijelu izuzetno je korisna, problem je što prvo morate dogovoriti termin kod osobe za masažu, a to nije uvijek jednostavno jer bol se može pojaviti iznenada pa je promptno reagiranje neophodno.

Iz tog bi razloga pametno bilo imati svoj efikasni masažer koji bi zadovoljio vaše svakodnevne potrebe i oslobodio vas boli i bilo kakvih napora na jednostavan način, a takav bi mogao biti masažer za vrat i leđa s cijenom od oko 34 američkih dolara.

Ovaj uređaj pomoću niskofrekventne pulsirajuće elektromagnetske struje djeluje na vrat i vratne kralješke pa se zagrijavanjem i aktiviranjem stanica tretiranog područja opuštaju mišići i smanjuje bol i ukočenost.

Izvor: Aliexpress

Topla njega masažera od 38 do 45°C djeluje poput vrućeg ručnika na ramenima i vratu dok tretmane obavlja s automatskom prilagodbom, na način otvaranja meridijana imitirajući akupunkturu, imitirajući čekić uklanja ukočenost i oponašanjem gnječenja koje prvenstveno oslobađa od umora.

Masaža se odvija pomoću 6 masažnih glava koje pokrivaju 4 do 7 vratnih kralježaka ključnih za česte bolove u kralježnici i učinkovitiji je od jednostavnijih modela sa samo tri masažne glave.

Lagan je i udoban za nošenje s ergonomskim dizajnom pa ga možete koristiti za vrijeme rada kod kuće, dok se odmarate ili radite kućanske poslove, a ugrađena litijska baterija putem USB punjenja i s jednim punjenjem može raditi 15 dana po 30 minuta dnevno pa je to prava prilika za održavanje vrata i kralježnice bez boli.

Održavanjem ovih ključnih zona masažom brzo ćete osjetiti olakšanje, bolje se osjećati i izgledati ljepše.