11 tjelesnih indikatora

DOBITNA KOMBINACIJA: Pametni sat i pametna vaga

Autor Krunoslav Ćosić

Vaga nudi sveobuhvatan uvid u fizičko stanje pomoću 11 tjelesnih indikatora koje mjeri

Izvor: Huawei

Na ruci pametni sat, ispod nogu pametna vaga. I jedan i drugi uređaj imaju svoju primjenu, a Huawei svima koji se do 1. listopada 2023. odluče kroz prednarudžbe kupiti novi pametni sat Watch GT 4 na poklon daruje pametnu vagu.

Pametna vaga Huawei Scale 3 dolazi s nizom naprednih pametnih funkcija uz koje možete steći sveobuhvatan uvid u svoje fizičko stanje pomoću 11 tjelesnih indikatora koje mjeri. Svako mjerenje se i sprema te se korisnika obavještava o učinku vježbanja i promjena u životnim navikama.

Izvor: Huawei

Povezivanjem vage s Wi-Fi i Bluetoothom svi će zapisi automatski prenijeti u oblak i poslati povezanim računima tako da ih korisnik može vidjeti na svom telefonu. S pločom od kaljenog stakla, elegantnim bijelim dizajnom i protukliznim jastučićima od silikonske gume Huawei Scale 3 djeluje nenametljivo i prikladno za različite dobne skupine.

Istovremeno, novi pametni sat predstavljen u Barceloni, Huawei Watch GT 4, sigurno neće proći neprimijećeno jer dolazi u sedam različitih dizajna, a dvije veličine od 41 i 46 mm omogućit će odgovarajuću veličinu na zapešću ruke.
Baterija sata pruža do 2 tjedna trajanja nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova, besprijekorno se povezuje s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

Izvor: Huawei

Nova značajka prstenova aktivnosti prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u toku sa svojim dnevnim fitness ciljevima.

Sat nudi više od 100 sportskih načina rada uključujući i modernije sportove poput Padela. Nova aplikacija Stay Fit koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogla korisnicima s upravljanjem unosa kalorija dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama.

Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima Watch
GT 4 modela.

Znaju se i cijene novog sata:
• Huawei Watch GT 4 46 mm: Metal 399 eura, Black Rubber 279 eura, Rainforest Green 299 eura
• Huawei Watch GT 4 41 mm: Gold Milanese 349 eura, White Leather 279 eura, Metal 399 eura