BOŽIĆNA DONACIJA

LIJEPA GESTA: 100 tisuća kuna Odjelu pedijatrije sisačke bolnice

Autor Krunoslav Ćosić

Telemach Hrvatska nastavlja pomagati područje Sisačko-moslavačke županije

Nikola Grahovac, Andrea Šalinović, Danijela Bistrički Morović, djelatnice Opće bolnice, Tomislav Dujmenović, Luka Cindrić
Izvor: Telemach Hrvatska

Zahvaljujući Telemachovoj donaciji od 100.000 kuna Opća bolnica "dr. Ivo Pedišić" pribavit će potrebnu medicinsku opremu za Odjel pedijatrije. Uz predstavnike Telemacha uoči blagdana su bolnicu posjetili i rukometaši. Telemach je predstavila Danijela Bistrički Morović, članica Uprave i glavna direktorica za tehniku.

Najmlađe pacijente sisačke bolnice posebno je razveselio posjet hrvatskih rukometnih reprezentativaca Luke Cindrića i Nikole Grahovca koji su, osim svojim posjetom djecu razveselili i uručivši im tablet uređaje koji će im pomoći skratiti vrijeme provedeno u bolnici.

Telemach, kao glavni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije, na taj je način ovo blagdansko vrijeme iskoristio da izmami osmijeh na lice djeci koja blagdane ne provode u obiteljskom okruženju.

„Zahvaljujući donaciji koju nam je uručio Telemach, Opća bolnica „dr. Ivo Pedišić“ pribavit će prijeko potrebnu opremu kako bi naš pedijatrijski odjel još bolje funkcionirao. EKG aparat, infuzomati i monitor za mjerenje vitalnosti funkcija samo su neki od aparata koje ćemo pribaviti zahvaljujući novcu koji smo dobili od Telemacha. Dio opreme je oštećen još u potresu pa nam je svaka pomoć dobrodošla“ - izjavio je Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice "dr. Ivo Pedišić".