Poboljšajte mišiće

TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2: Podignut će crte lica i zagladiti kožu

Autor Krunoslav Ćosić

Umjesto više tretmana sve možete riješiti uz jedan zlatni beauty uređaj

Izvor: pollogen.com

Starenje kože je prirodan proces, ali se može usporiti zahvaljujući raznim tretmanima. Umjesto množine „tretmani“, što zahtijeva više vremena i novca jednostavnije je kroz jedan tretman postići željeno.

TriPollar Stop Vx Gold 2 kombinira snagu Turbo-RF i DMA tehnologija u jednom tretmanu sljedeće generacije kako bi učinkovito podigao vaše crte lica i zagladio kožu. Kroz izmjenu radiofrekventnih valova, čime se potiče proizvodnja kolagenskih i elastinskih vlakana, Multi-RF tehnologija ravnomjerno raspoređuje toplinu u sloju dermisa.

Discover the TriPollar STOP Vx GOLD 2
Izvor: Youtube

DMA tehnologija cilja na mišiće za poboljšanje tonusa mišića čime se dugoročno učinkovito povećava gustoća mišića i volumen. Obje inovativne tehnologije rade sinkronizirano te TriPollar Stop Vx Gold 2 pruža nevjerojatne rezultate koji podižu i toniraju crte lica kao što su konture čeljusti, pune i zatežu opuštenu kožu, a istovremeno se smanjuju bore.

Dodavanjem Thermal Mapping sve te rezultate možete postići s još većom učinkovitošću, optimalno i odmah vidljivo u udobnosti vlastitog doma. Uređaj je ugodan u radu, a svidjet ćete vam se i novi elegantni zlatni poklopac uz povećanu vodljivost 24-karatnih pozlaćenih elektroda i posebno formulirani gel za liječenje zlatom.

Izvor: pollogen.com

Kombinacija dviju spomenutih tehnologija uključuje i RF inovaciju: toplinsko mapiranje. Ovaj algoritam osigurava najpersonaliziraniji tretman pružajući najtočniju temperaturu tako da možete sigurno postići profesionalne rezultate kod kuće.

Prednosti toplinskog mapiranja

• Smanjuje pojavu finih linija i bora
• Potiče regeneraciju kolagenih i elastinskih vlakana
• Preoblikuje konturu čeljusti
• Podiže opuštenu kožu
• Tonira i zaglađuje ten
• Pruža personalizirane rezultate s optimalnom temperaturom

Izvor: pollogen.com

Izvor: pollogen.com

Na tretirana područja nježno nanesite Gold Preparation gel, uklonite poklopac uređaja i provjerite je li uključen u utičnicu te zatim odaberite način RF tretmana i ugodnu razinu snage. Tretirajte područje u malim krugovima kako biste uključili narančasto svjetlo.

Nastavite tretirati područje 4-5 minuta prije nego prijeđete na sljedeće područje tretmana, a zatim se prebacite na RF & DMA način rada. Prijeđite uređajem preko čeljusti kako biste uključili mišić daljnjih 5 minuta sa svake strane.

Sve to ponovite dva do tri puta tjednu u razdoblju od 6-8 tjedana, a nakraju svakog tretmana isključite uređaj i obrišite ga krpom prije nego što vratite poklopac uređaja.

Izvor: pollogen.com

TriPollar STOP Vx Anti-Aging Device: How to Use TriPollar Official 560 pretplatnika Pretplati me
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI