MASAŽA NOGU

KOMPRESIJSKA MASAŽA Za tople noge i bolju cirkulaciju

Autor Dijana Kaćanski

S hladnijim vremenom gotovo svaka dama osjeća manjak topline u nogama, možemo vam pomoći

Izvor: Anatolii Riepin / Alamy / Alamy / Profimedia

Jutarnji i večernji sati su već postali hladniji pa je česta pojava da su nam noge hladne, cirkulacija oslabljena te se u nogama mogu pojaviti i bolovi.

Zamislite da su vam na kraju dana noge tople i odmorne kao da ste bili na profesionalnoj masaži, a uz to se niste pomaknule iz svog doma.

Izvor: amazon

Ukoliko ste odlučile ugoditi svojim nogama, opustiti ih i učiniti ih toplima, razmislite o nabavci Renpho masažera za noge s cijenom oko 80 eura.

Masažer ima 3 načina rada i 3 intenziteta koji se kontroliraju ručnim upravljačem. Različiti načini rada koriste se za pružanje duboke masaže i zadovoljavanja različitih potreba na stopalima i listovima nogu.

Izvor: amazon

Jedinstveni dizajn omogućava efikasnu masažu simuliranjem profesionalnog gnječenja i četkanja masiranih mišića.

Poboljšana verzija masažera ima povećano područje zagrijavanja, a to značajno olakšava cirkulaciju u stopalima i listovima, otklanja ili smanjuje umor nogu pa je tako omogućeno i kvalitetnije spavanje.

Obloge za noge i stopala moguće je podesiti prema svakom obliku i veličini nogu, nije robustan pa je ugodan za korištenje, a kako je izrađen od visokokvalitetnog i mekanog materijala, jednostavno se čisti i održava.

Ukoliko se odlučite za nabavku ovog uređaja noge će vam postati toplije, odmorne, a biti će i lijepe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI