5 BOJA TERAPIJE

LED FOTONSKA TERAPIJA: HSKOU uređaj za podizanje lica

Autor Ivan Vukić

Vibracijski masažer koristi se za mršavljenje lica

Izvor: Aliexpress

Zelena, bijela i pink traka za masažu smanjit će ono što se mnogima ne sviđa, kad se pogledaju u ogledalo – opuštenu kožu lica. Zahvaljujući fotonskoj terapiji i LED osvjetljenju ovaj električni masažer visoke kvalitete koristi visokofrekventnu vibraciju od 3500 puta u minuti. Na taj način učinkovito podiže i zateže kožu, uklanja natečenost i pomaže stanjivanju lica.

Izvor: Aliexpress

Terapija crvenim svjetlom: ovaj inteligentni instrument za podizanje lica poboljšava aktivnost stanica kože, potiče metabolizam i lučenje kolagena, ubrzava cirkulaciju krvi, povećava elastičnost kože, obnavlja kožu i odupire se oksidaciji.

Terapija narančastom svjetlošću: sprječava isušivanje kože, povećava elastičnost kože i odgađa starenje kože.

Terapija zelenim svjetlom: rješava problem grube kože, bora, smanjuje mitesere i akne uzrokovane umorom i psihičkim stresom.

Izvor: Aliexpress

Terapija plavim svjetlom: kada električni masažer za lice koristi plavo svjetlo može spriječiti uobičajenu upalu kože, smiriti kožu, uravnotežiti masnoću i izbijeliti kožu, ukloniti bore i smanjiti pore, umiriti kožu i održavati kožu u dobrom stanju.

Terapija ljubičastom svjetlošću: električni stroj za lice može ukloniti toksine s kože, usporiti melanin, proširiti kapilare i aktivirati enzime kako bi spriječio uobičajena nezdrava stanja kože.

Izvor: Aliexpress

HSKOU uređaj za podizanje lica omogućuje 12 vrsta brzine vibracijske masaže, uz vrući oblog konstantne temperature. Način plastičnosti je omogućen kroz tri različite brzine te je pogodan za osobe s relativno osjetljivom kutikulom.

Način učvršćivanja s 4-5 brzina pogodan je za osobe s umjerenom snagom masnog mišića i dvostrukom bradom dok će način dizanja od 6-12 brzina koristiti ljudi za više od pola godine za konsolidaciju.