SMART BEAUTY

ODSTRANJIVANJE DLAČICA: Tretirajte cijelo tijelo za samo 10 minuta

Autor Krunoslav Ćosić

Najbrži IPL uređaja na tržištu sada dolazi s magnetskim FIT nastavkom za preciznost

Izvor: Roxbeauty

SmoothSkin Pure Fit koristi najnoviju IPL tehnologiju za pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki. Novost je Fit nastavak za dodatnu preciznost na manjim područjima, poput prstiju ili iznad gornje usne.

Kako koristiti Smoothskin Pure Fit?
Izvor: Youtube

Najprodavaniji svjetski brend za IPL uređaje (podaci prodaje za 2019., 2020. i 2021. godinu) je premium engleski brend čiji su proizvodi konstruirani na način da traju barem 10 godina.

Omogućuje snagu od 20 W kako biste uz tri načina rada u što kraćem roku postigli dugotrajne rezultate. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha. Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu dok je nježni način za osobe čija je koža osjetljiva na nekim područjima. Nježni način nudi učinkovit tretman pri smanjenom utrošku energije.

Izvor: Roxbeauty

I ne morate se plašiti da ćete ostati bez bljeskova jer SmoothSkin Pure Fit nudi neograničeni broj bljeskova. U minuti omogućuje do 130 bljeskova.

Ima ugrađen UV filtar koji kožu štiti od štetnog svjetla kako bi se osigurao siguran i ugodan tretman – u brzom načinu rada tretman traje svega 10 minuta. Ima i inteligentni senzor tonova kože koji tretman prilagođava vašem tonu kože kako bi se postigli maksimalni rezultati.

Pogodan je za upotrebu na nogama, licu, pazusima i bikini zoni dok se Fit nastavak koristi za preciznost na malim područjima, kao iznad usana.

Izvor: Roxbeauty

Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure Fit jednom tjedno kroz prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.

Nakon 12 tjedana počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama. Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.