MASAŽA RUKE

AKO SU VAM UVIJEK HLADNE Probajte električni grijač za ruke

Autor Dijana Kaćanski

U sljedećem razdoblju temperature će padati, problemi s hladnim rukama ponovno rasti, a mi imamo rješenje

Izvor: Aliexpress

Puno radite na tastaturi kompjutora i u rukama ponekad osjećate trnce pa katkad i otkažu poslušnost? U hladno jutro dok se prostorija ne zagrije i počnete pisati, prsti se počnu kočiti?

A možda imate samo suhe ruke? Nakon mnogobrojnih kućanskih poslova ruke postaju grube, mogu biti lagano crvene od upotrebe raznih kemikalija za čišćenje pa je rukama potrebna regeneracija.

Izvor: Aliexpress

Ili možda želite svojim rukama omogućiti pravi kućni SPA tretman, opustiti ih, nahraniti bogatom kremom i učiniti ih mekanima na dodir i pokazati njihovu ljepotu?

Muče vas bolovi u zglobovima? A česta pojava kod žena su i hladne ruke kao posljedica nedovoljne cirkulacije.

Izvor: Aliexpress

Iako se za sve dugotrajnije probleme ovog tipa potrebno konzultirati s liječnicima, pametna pomoć svakako može biti nabava električnog masažera za ruke po cijeni od oko 66 američkih dolara.

Ovaj uređaj za masažu i grijanje dužine oko 36 cm u sredini posjeduje tunel u koji se gurne ruka i pokretanje grijanja može početi. Terapija akupresure djeluje opuštajuće na ručni zglob, čini kompresiju na dlan i masira vrhove prstiju.

Može se birati između ženskog i muškog načina rada i intenziteta na tri razine. U kompletu se uz ručni masažer dobije USB kabel za napajanje i uputstvo za upotrebu, a zbog praktičnih dimenzija moguće ga je nositi bilo gdje.

Ako puno radite u uredu za kompjutorom ili ste domaćica, ruke su vam opterećene umjetničkim zanimanjima ili radite zahtjevni posao u kuhinji, ruke će vam biti zahvalne ako im omogućite SPA tretman masažerom za ruke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI