MASAŽA

Opustite se pomoću višenamjenskog masažnog pištolja

Autor Dijana Kaćanski

Sve više situacija u svakodnevnom životu dovodi nas u situaciju kada napetost raste, vrijeme je za promjenu

Izvor: amazon

Svakodnevni život gotovo svakog pojedinca, a pogotovo pripadnica ljepšeg spola dovodi do napetih situacija. Ukoliko ne djelujemo odmah, napetost se povećava pa dolazi do bolova u mišićima koji se mogu jednostavno ukloniti pomoću masaže.

Masaža za opuštanje mišića poznata je još od starih civilizacija. Kinezi su masažu provodili još 3 tisuće godina pr. Kr. uz razvoj akupunkture dok su Japanci pod njihovim utjecajem razvili shiatzu. Nakon toga su i Egipćani, Asirci, Perzijanci kao i stari Grci i Rimljani masažu upotrebljavali kao metodu liječenja.

Izvor: amazon

Na temeljima povijesti do danas se razvilo nekoliko vrsta masaže, a najjednostavnija metoda za djelovanje u slučaju napetosti mišića predstavlja masiranje bolnog područja pomoću električnog uređaja pa je masažni pištolj s cijenom od oko 80 eura i naručivanjem putem Slovenije pametan izbor.

Pištolj za masažu pomaže u opuštanju tijela kroz duboku i snažnu masažu mišića vrata, ramena i leđa u svakodnevnom životu kao i nakon vježbanja kada eliminira umor. Električni pištolj ima 8 različitih masažnih glava i 30 postavki brzine koje omogućuju opuštajuću masažu za razne, čak i osjetljive potrebe mišića.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj je snažan, može se izabrati brzina od 1200 do 3300 okretaja u minuti dok je buka smanjena na 35-45 dB pa ga je jednostavno koristiti kod kuće, u teretani ili bilo gdje.

Tih, inteligentan i moćan aparat ima HD ekran na dodir, a oko 3 sata punjena litij-ionska baterija može raditi čak do 8 sati. Svaki od 7 nastavaka koristi se za određeni dio tijela dok se okrugli nastavak može primijeniti na cijelo tijelo.

Masažer ima i funkciju hlađenja zraka pa se stroj tijekom rada ne zagrijava, a vijek trajanja motora je dulji.

Nije težak čak ni za žene, težina mu je 1 kg dok ergonomski oblik i ručka od visokokvalitetnog i protukliznog gumenog materijala smanjuje vibracije te je uz čitanje uputstva iz priručnika jednostavan za upotrebu.

Pištolj masažer je neizostavan pomoćnik u svakodnevnim prilikama i pomaže opuštanju i otklanjanju boli pa time pridonosi boljem raspoloženju i ljepoti.