Unfold Tomorrow

USKORO ĆE IFA SAJAM: Honor će u Berlinu imati uvodni govor

Autor Krunoslav Ćosić

Najveći svjetski sajam potrošačke elektronike i kućanskih aparata otvara vrata početkom rujna

Izvor: Honor

99. po redu sajam IFA održat će se u Berlinu od 1. do 5. rujna 2023. U međunarodnom B2B trgovačkom središtu, koje je usmjereno na razvoj tržišta, održat će se radionice i panel rasprave kao i veliki broj prezentacija o najnovijim inovacijama na tržištu.

Uvodni govor za IFA-u 2023. ove godine je pripao globalnom tehnološkom brendu Honor što znači da sajam otvara svojom prezentacijom Unfold Tomorrow. Prezentacija će se održati prvoga dana sajma, 1. rujna s početkom u 10:00 sati u dvorani 21b.

Izvor: Honor

Iz Honora najavljuju svježu energiju modnoj industriji i nevjerojatna iskustva koja će oblikovati budućnost. Tehnologija nastavlja postavljati trendove koji utječu na svaki aspekt naših života – naši odabiri nisu samo odraz našeg stila već se često udvostručuju kao izraz našeg identiteta i načina na koji odlučujemo živjeti svoje živote.

Naglasak će na uvodnom govoru biti na sklopivim pametnim telefonima, a unatrag pet godina, kako postoje sklopivi pametni telefoni, nevjerojatno je vidjeti putovanje evolucije pametnih telefona. Honor je prešao dug put sa svakom iteracijom sklopivih pametnih telefona, prikazujući izvanredan napredak u dizajnu, funkcionalnosti i izdržljivosti. Najnoviji model je Honor Magic V2.

Honor Magic V2
Izvor: Honor

U Honoru smatraju kako je vrijeme da sklopivi pametni telefoni dođu u središte pozornosti koristeći tehnologiju za osnaživanje modne industrije i preoblikovanje budućih životnih iskustava. S ovim konceptom Honor će istražiti uspon nove sklopive tehnologije i utjecaj na kreativnost te što bi to moglo značiti za budućnost načina života.

Više informacija možete pronaći na web stranici.

Izvor: Honor