SaaS i cybersecurity

INFOBIP SE ŠIRI: Svoje usluge će ponuditi Izraelcima

Autor Krunoslav Ćosić

Nakon širenja na tržište Estonije u svibnju Infobip sada aktivno zapošljava i u Izraelu

Izvor: Infobip

Čak 71 od 3000 visokotehnoloških izraelskih kompanija izlistana je na NASDAQ-u, što Izrael stavlja na drugo mjesto po broju tvrtki na toj američkoj burzi, iza SAD-a. Izrael je jedan od tehnoloških lidera svijeta, a Infobip će tamošnjim korisnicima ponuditi pristup CPaaS platformi na tržištu i tako im omogućiti da prošire svoju komunikaciju na brojnim kanalima i snažnije se povežu sa svojim kupcima na globalnoj razini.

Za Infobip “Izrael je značajno strateško tržište zahvaljujući vodećem svjetskom startup ekosustavu koji broji više od 6000 startupova i 80-ak jednoroga“, kaže Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa te dodaje kako „brojne izraelske SaaS i cybersecurity platforme premašuju očekivanja i u potrazi su za komunikacijskim partnerom s globalnom perspektivom“.

Izvor: Infobip

S dosegom u više od 200 zemalja svijeta Infobipova je platforma vodeća na tržištu i može pomoći novim i postojećim klijentima iz Izraela da osnaže veze sa svojim kupcima širom svijeta. Tvrtke u razvoju sa sjedištem u Izraelu sada se mogu uključiti u Infobipov program Startup Tribe.

Startup Tribe je program koji ima za cilj okupiti najinovativnije startupe na svijetu i dati im pristup alatima potrebnima za interakciju s klijentima na više komunikacijskih kanala. Izrael će biti jedna od 70-ak zemalja u kojima je Infobip prisutan, a počeli su kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Kroz kontinuirano širenje Infobip je prisutan na svim kontinentima te zapošljavajući više od 3500 stručnjaka.

Izvor: Infobip