OČEKUJU 3000 SUDIONIKA

Zadar će ugostiti najveću developersku konferenciju ikad održanu u Hrvatskoj

Autor Krunoslav Ćosić

Ne samo što je najveća u Hrvatskoj; konferencija Infobip Shift najveća je koja će se ove godine održati u Europi

Izvor: Infobip Shift

Na konferenciju Infobip Shift govornici iz najjačih globalnih tech kompanija stižu iz svih dijelova svijeta – deseto izdanje regionalne developerske konferencije Infobip Shift održat će se 7. i 8. rujna 2021. u Zadru.

Konferencija će okupiti developere, predstavnike IT sektora i najvećih globalnih tehnoloških kompanija te osnivače više od 200 startupova koji će dobiti jedinstvenu priliku predstaviti se ključnim ljudima iz industrije i posjetiteljima iz regije, ali i cijelog svijeta.

Shift Dev 2020 Aftermovie
Izvor: Youtube

U ovom trenutku prodano je 1400 ulaznica, posjetitelji će moći uživo vidjeti i poslušati 60 vrhunskih govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među njima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija.

„Osigurali smo govornike iz nekih od najjačih globalnih kompanija kao što su Google, Amazon i Microsoft, ali i bitnih kompanija na developerskoj sceni kao što su Netlify, Synk, MongoDB i naravno Infobip”, izjavio je Marin Tomičić, voditelj projekta konferencije Infobip Shift koji je na tu poziciju došao sa samo 25 godina.

Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift
Izvor: Infobip Shift

Organizatori očekuju daljnji veliki interes prijava te sudjelovanje dvostruko više posjetitelja. Već sad su premašili broj posjetitelja na rekordnoj konferenciji iz 2019. godine. Najviše prijavljenih dolazi iz Hrvatske i regije, a na Infobip Shift se prijavljuju i developeri i predstavnici tehnološke industrije iz Azije, Afrike i Amerike.

Konferencija Infobip Shift do sada je okupila više od 15 tisuća posjetitelja, 500 predstavnika medija i isto toliko govornika. Deseto izdanje bit će organizirano u hibridnom obliku što znači da će se moći pratiti uživo na licu mjesta i online. Sudionici koji će konferenciju pratiti online moći će sudjelovati interaktivno zahvaljujući aplikaciji Infobip Shift pomoću koje će svi posjetitelji, i oni u Zadru i oni diljem regije i svijeta, moći međusobno komunicirati.

Shift Dev 2020
Izvor: Youtube