ANALIZA KOSE

Detektiranje problema za brže postizanje lijepe frizure

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko imate problema s kosom i vlasištem pravi je trenutak da uz detektor vlasišta poboljšate stanje

Izvor: Aliexpress

Primijetili ste da vam je kosa u zadnje vrijeme tanka, lomljiva i dosta opada ili se prekomjerno masti na tjemenu dok su joj krajevi suhi. Sve su to znakovi opadanja kvalitete vlasi čiji uzroci mogu biti različiti.

Izvor: Aliexpress

S jedne strane uzroci mogu potjecati od ljetnih izlaganja kose negativnim učincima UV zraka, prečestog pranja kose, sušenja kose pretoplim zrakom, zagađenosti okoline, nedovoljnom ispiranju nakon pranja, korištenjem neadekvatnih preparata, a na kvalitetu može utjecati i stres.

Uz to na kvalitetu kose mogu utjecati i loše prehrambene navike pa je dobro u prehranu uvrstiti kvalitetne bjelančevine i omega 3 masne kiseline. A da bi znali kakvo je stvarno stanje vašeg vlasišta dobro bi bilo ispitati ga bežičnim detektorom vlasišta s cijenom oko 77 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Ne budite očajni, puno se žena suočava s različitim oblicima problema vlasišta – suhoći, začepljenim porama, osjetljivim vlasištem, pojavom peruti i masnim vlasištem pa je detektiranjem ovih problema put prema zdravoj kosi brži.

Detektor i mikroskopska leća na pametan način uz pomoć čipa za obradu videozapisa na ekranu s HD slikom pokazat će pravo stanje vlasišta uvećano 500 puta.

Uz ovaj bežični uređaj dolazi punjač, USB kabel i tester, a jednostavna upotreba omogućit će da vaša kosa uskoro zablista.