Pametno ga je imati

Električni pomoćnik kod sušenja i sterilizacije obuće

Autor Dijana Kaćanski

Ako ste do sada bili u strahu od mokre obuće, nabavite ovaj uređaj i cijela obitelj ga može koristiti

Izvor: Aliexpress

Vani pada kiša, bojite se mokrih nogu, a ne želite ni da vaša obuća strada uslijed natapanja kišom i blatom. Ili vas je kiša uhvatila dok ste vani i nemate vremena čekati pa je vaš strah od mokre obuće opravdan.

Izvor: Aliexpress

Kako bi se nakon povratka kući s mokrom obućom riješili dosadnih rituala čišćenja od blata i stavljanja malih vrećica za upijanje vlage ili novinskih papira u obuću te grijanja obuće pomoću grijalice sa svrhom sušenja, Xiaomi Zero Shoes Dryer s kabelom uz cijenu od oko 19 američkih dolara nudi električni sterilizator obuće s funkcijom sušenja.

Izvor: Aliexpress

Ovaj praktični uređaj nakon što ste skinuli obuću i očistili ju s vanjske strane jednostavno uključite i stavite u svaku cipelu. Pomoću grijača možete na jednostavan i praktičan način osušiti ili čak zagrijati pamučne papuče, kožne cipele, tenisice ili platnene tenisice, čarape i zimske čizme.

Sušilo se sastoji od dvostruke porozne jezgre koja se jednoliko zagrijava i brzo suši. Osim sušenja, ovaj uređaj koji dolazi u bijeloj ili ljubičastoj boji ima i funkciju vrlo važne dezinfekcije.