ZA SPA

OPUŠTAJUĆI SPA TRETMAN IZ SNOVA Koža će vam postati hidratizirana i sjajnija

Autor Dijana Kaćanski

Uz osobni smart 3D masažer za SPA uživat ćete kao da se nalazite u salonu

Izvor: Aliexpress

Nakon napornog radnog dana svaka pripadnica ljepšeg spola u svojim snovima priželjkuje opuštajući SPA tretman. Sada je umirujući masažni SPA tretman moguć i kod kuće i to zahvaljujući USB 3D smart masažeru.

Izvor: Aliexpress

Uz silikonsku masku, koja nježno obuhvaća lice uz magnetne glave koje djeluju na pet ključnih točaka lica, svaka žena će se opustiti i zaboraviti na sve brige. Masaža je umirujuća, pomoću nje smanjuju se bore, a cijeli tretman prati zatezanje i oblikovanje prirodnog oblika lica s efektom podizanja.

Koristeći pametni masažer izrađen od silikona koji koristi EMS biološku tehnologiju, koža postaje hidratizirana i sjajnija te bolje apsorbira odabrane hranjive proizvode. U paketu uz nježno ružičastu masku dolaze kontroler s magnetima, USB kabel, 2 pričvrščivača kopče i hrvatski priručnik.

Kako ljubiteljice SPA masaže ne bi izgubile pojam o vremenu, smart masažer ima 15-minutni vremenski kontroler. Cijena za smart 3D masažer je 53 USD, troškova dostave nema, ali treba dodati 12,75 USD za PDV pa u konačnici košta oko 66 dolara.