ZA OČI I LICE

SMART MASAŽER ZA OČI I LICE Fotonskom terapijom rješava različite kožne probleme

Autor Dijana Kaćanski

Crveno, plavo i žuto LED svjetlo stimuliraju cirkulaciju, djeluju na skupljanje proširenih pora te koži daju veću elastičnost

Izvor: Aliexpress

Podočnjaci i umorna, dehidrirana koža više nisu problem, riješiti ih možete pomoću smart masažera koji koristi tehnologiju stimulacije mišića uz pomoć električne energije za postizanje podizanja tonusa kože.

Izvor: Aliexpress

Smart EMS masažer za oči u sebi ima 3 vrste LED svjetla koje fotonskom terapijom rješavaju različite kožne probleme. Crveno svjetlo stimulira cirkulaciju, jača vitalnost kožnih stanica, poboljšava sintezu kolagena, djeluje na smanjenje melanina i ožiljaka, a kontinuiranom upotrebom ima anti-aging učinak pa koža postaje elastična i sjajna.

Plavo svjetlo djeluje na skupljanje proširenih pora i poboljšava izgled masne kože dok žuto svjetlo djeluje na veću elastičnost i sjaj kože i ujedno ublažava crvenilo. Uključivanjem topline na 43°C uz vibraciju dovodi do bolje cirkulacije s očitim smanjenjem tamnih mrlja.

Izvor: Aliexpress

Smart masažer djeluje na podočnjake masažom od unutarnjeg kuta prema van. Za uklanjanje bora na čelu s uređajem treba masirati područje od sredine na desno ili lijevo, a lice uvijek od brade ili sa strane usana polukružno prema gore.

Uređaj je lagan, dugačak svega 19 cm puni se putem USB-a i prikladan je za kućnu upotrebu, a koristi se na oči, lice i vrat. Redovitom upotrebom dolazi do kompletnog poboljšanja stanja kože lica i vrata, koža postaje hidrirana i svjetlija, time su i bore smanjene, a tamni podočnjaci bljeđi.

Smart EMS masažer košta 13,89 USD, dostava je 3,71 USD, a na taj iznos treba dodati i PDV koji se od 1. srpnja ove godine naplaćuje za sve male pošiljke koje su do kraja lipnja bile oslobođene plaćanja.