FRIZURA

BESPRIJEKORNA I SJAJNA U SVAKOJ PRILICI Ravna ili valovita

Autor Dijana Kaćanski

Ako volite često mijenjati frizuru i ne volite imati više proizvoda za stiliziranje zanimat će vas ovaj uređaj

Izvor: Dzianis Apolka / Alamy / Alamy / Profimedia

Hladni dani s kišom koja donosi puno vlage u zraku i našoj kosi iziskuje gotovo svakodnevno stiliziranje frizure pa odlazak frizeru tako često nije baš praktično, a iziskuje pozamašnu sumu novca.

Izvor: Aliexpress

K tome sve su bliži blagdani kada želimo imati lijepu i dotjeranu frizuru, ponekad potpuno ravnu, drugi put valovitu pa je jedan proizvod koji to može pružiti prava blagodat.

Stoga za pametnu odluku možete pogledati zanimljiv uređaj za ravnanje i kovrčanje kose koji se danas povodom Cyber Mondaya može nabaviti na popustu.

Izvor: Aliexpress

Tajna ovog uređaja s dvije funkcije leži u jedinstvenom dizajnu zakrivljenog oblika koji će pripadnicama ljepšeg spola omogućiti valove u kosi ili potpuno ravnu frizuru na profesionalni način.

Pegla za kosu s uvijačem ima hladan vrh dok su negativni ioni na keramičkoj površini zaslužni za duboki sjaj kose, a cijeli postupak stiliziranja još je uspješniji zbog mogućnosti podešavanja temperature na LCD ekranu od 100 do 230°C za sve vrste kose.

Jednostavan za upotrebu i praktičnih dimenzija omogućit će svakoj dami da ga ponese na put i svakog jutra napravi savršeno stiliziranje frizure što će doprinijeti i njezinoj ljepoti.