prepoznavanje lica

BURGER KING: Nude lijek za mamurluk na kraju godine

Autor Ivan Vukić

Tehničar nazvan Hangover Whopper predlaže kombinirani obrok za rješenje

Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Poznati lanac brze hrane Burger King kažu da mogu pomoći onima koji pate od mamurluka te za sve koji će tijekom Nove godine odnosno dan poslije imati problema - imaju rješenje.

Rješenje za mamurluk možete dobiti samo ako ćete Novu provesti u Brazilu jer samo će tamo Burger King ponuditi jednu naprednu značajku za što vam je potreban vaš pametni telefon na kojem vjerojatno i čitate ovaj članak.

Korištenjem prepoznavanja lica pružit će, kažu, najbolji obrok za lijek. Ponudit će kupcima mogućnost proučavanja lica zamagljenih očiju, a to će se moći isprobati u posebnom odjeljku aplikacije ili web stranice tvrtke.

Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Kažu da su opremljeni softverom za procjenu koliko netko izgleda mamurno. Tehničar nazvan Hangover Whopper zatim predlaže kombinirani obrok za rješavanje mamurluka. I usput će ponuditi popust uz kupon.

Glasnogovornik je objasnio: “Na kraju godine svaki taj dan je petak i mamurluk počinje. “Burger King predstavlja Hangover Whopper, tehnologiju koja skenira vašu razinu mamurluka i nudi popust na idealnu kombinaciju za pomoć u borbi protiv mamurluka.

Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Dostupno je za zabavu krajem ove godine i za one druge prilike kada vas uhvati mamurluk! Kampanja traje do 2. siječnja 2024.

Kako smo spomenuli, popusti vrijede samo za narudžbe za dostavu u Brazilu, ali skeniranje lica može se obaviti na mobilnoj aplikaciji tvrtke kao i na namjenskoj web stranici u bilo kojoj zemlji. Pa, slobodno isprobajte.